Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 Temmuz darbe girişimi tam 8 yıl önce bugün oldu
Darbe gerçekti, insanlar akp'den bıktığı için fetullahçılar şey düşündü "herhalde halk da destek olur nasıl olsa bıktılar" fakat halk sokağa inince bunlar sinirlenip halka ateş açtılar, meclisi bombaladılar falan.
Darbe gerçekti, insanlar AKP'den bıktığı için fetullahçılar şey düşündü "herhalde halk da destek olur nasıl olsa bıktılar" fakat halk sokağa inince bunlar sinirlenip halka ateş açtılar, meclisi bombaladılar falan.
15 Temmuz, Türkiye'nin demokrasi ve milli iradesine yapılan hain darbe girişiminin milletin direnişiyle bertaraf edildiği gündür. Bu anlamlı gün, vatan sevgisi ve milli birlik ruhuyla şehit ve gazilerimizin kahramanlıklarıyla tarihe altın harflerle yazılmıştır. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan sarsılmaz inancı, 15 Temmuz'da bir kez daha dünyaya gösterilmiştir.
Evet arkadaşlar, o kara gün, vatana ihanet 8 yıl önce bugün gerçekleşti. Ne kadar çoğumuza göre komplo gibi gelse de, iktidar oyunları gibi görünse de, öyle ya da böyle bu olay yaşandı ve o gün tam 251 şehidimiz vardı. Ne düşünürsek düşünelim, fikrimiz ne olursa olsun, o gün bu vatan tam 251 canını kaybetti. Bunun için tiyatro deyip geçmemeliyiz. Her videolarını izlediğimde duygulanırım ve milliyetçi duygularım kabarır. Çok zor bir gündü. Tabii ki gerçeğini kimse bilemez; burada ben dahil çoğu kişi oyun gibi düşünse de, kesin olan tek şey, hiçbir şeyin kesin olmadığıdır. Arkadaşlar, gerçekten sevsek de sevmesek de, iktidarı bu olay dahil hiçbir şeyi kesin olarak bilemeyiz. Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bu vatan bir daha darbe görmez ve ülkemiz daha iyi günler görür. İşte darbeden kalan bazı görüntüler.
15 Temmuz, Türkiye'nin demokrasi ve milli iradesine yapılan hain darbe girişiminin milletin direnişiyle bertaraf edildiği gündür. Bu anlamlı gün, vatan sevgisi ve milli birlik ruhuyla şehit ve gazilerimizin kahramanlıklarıyla tarihe altın harflerle yazılmıştır. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan sarsılmaz inancı, 15 Temmuz'da bir kez daha dünyaya gösterilmiştir.
Evet arkadaşlar, o kara gün, vatana ihanet 8 yıl önce bugün gerçekleşti. Ne kadar çoğumuza göre komplo gibi gelse de, iktidar oyunları gibi görünse de, öyle ya da böyle bu olay yaşandı ve o gün tam 251 şehidimiz vardı. Ne düşünürsek düşünelim, fikrimiz ne olursa olsun, o gün bu vatan tam 251 canını kaybetti. Bunun için tiyatro deyip geçmemeliyiz. Her videolarını izlediğimde duygulanırım ve milliyetçi duygularım kabarır. Çok zor bir gündü. Tabii ki gerçeğini kimse bilemez; burada ben dahil çoğu kişi oyun gibi düşünse de, kesin olan tek şey, hiçbir şeyin kesin olmadığıdır. Arkadaşlar, gerçekten sevsek de sevmesek de, iktidarı bu olay dahil hiçbir şeyi kesin olarak bilemeyiz. Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bu vatan bir daha darbe görmez ve ülkemiz daha iyi günler görür. İşte darbeden kalan bazı görüntüler.
Ne olursa olsun ülke kötü yönetilse dahi demokrasiden yanayız. Darbeyi kınıyorum Recep tayip Erdoğan'ın iktidarda kalması ve askerin hedefine ulaşamaması sevindirici TSK bu değil bu TSK'yı kirleten bir olaydı umarım bir daha yaşanmaz biz demokrasiden devam edelim. Allah belasını versin FETÖ'nun. O gün yollara ben çıkmadım ama çıkıp demokrasiyi savunan ve şehit olan güzel insanlar için dua edeceğim bugün saygı değer güzel insan güzel askerimiz Atatürk'ün izinden giden Ömer halis demirden Allah binkere razı olsun ona bu gece bol bol dua edeceğiz.
Gece uyuyamamıştım zaten sabah bir kalktım TRT çocukta haberler var ve darbe ile ilgili. O gün yürüyüşe falan katılmıştık ailecek. Çok garip bir gündü. Ha bana sorarsanız iktidarın oyunu derim ama ne olursa olsun o gün askerlerimiz şehit oldu. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.
Darbedir değildir, gerçektir ya da sahtedir hiçbir önemi yok. O gün Türk halkı bir ayaklanmada vatanı için birlik ve beraberliğini gösterdi. Şehit olanlara rahmet, yaralılara ve gazilere şifa, milletimize ve ülkemize huzur ve mutluluk diliyorum.