15 Temmuz darbe girişimi tam 8 yıl önce bugün oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu darbe falan değil de... Neyse ya konuşmak istemiyorum, kahretsin! Kendi fikrimi bile belirtemiyorum bu konu hakkında!

Tek üzücü kısım bu uğurda sebepsiz vefat eden insanlar olması .

Halk darbesi olsa, darbeyi destek için sonra tank çıkar. İlk önce halk sokağa çıkar ve fitillendirecek bir somut olay olması gerekir.

Gerçek olmayan bir şeyi niye anıyoruz ki? Bir tiyatro oyununu anmaya gerek yok.

Ne olursa olsun ülke kötü yönetilse dahi demokrasiden yanayız. Darbeyi kınıyorum Recep tayip Erdoğan'ın iktidarda kalması ve askerin hedefine ulaşamaması sevindirici TSK bu değil bu TSK'yı kirleten bir olaydı umarım bir daha yaşanmaz biz demokrasiden devam edelim. Allah belasını versin FETÖ'nun. O gün yollara ben çıkmadım ama çıkıp demokrasiyi savunan ve şehit olan güzel insanlar için dua edeceğim bugün saygı değer güzel insan güzel askerimiz Atatürk'ün izinden giden Ömer halis demirden Allah binkere razı olsun ona bu gece bol bol dua edeceğiz.

Gece uyuyamamıştım zaten sabah bir kalktım TRT çocukta haberler var ve darbe ile ilgili. O gün yürüyüşe falan katılmıştık ailecek. Çok garip bir gündü. Ha bana sorarsanız iktidarın oyunu derim ama ne olursa olsun o gün askerlerimiz şehit oldu. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…