Merhaba öğrenci misiniz? Biz SMA'lı çocuklar hakkında bir kampanya yapıyoruz d-
Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Sma için farkındalık yapmak istiyor ama millet bayram için memleketine gidiyor, trafik uzadıkça uykusuzluk artıyor; bu da kazalara sebep oluyor.Keşke de. Bizim millet yanaşmaz ki bu tarz işlere. Alan memnun satan memnun hesabı.
Bu arada iyi geceler hocam seni seviyor yorumlarına aynen katılıyorum.
Biliyorum bu olaydan haberim var ancak bunun sırası ve zamanı değil şimdi. Herşeyin bir "yolu yordamı" vardır.Sma için farkındalık yapmak istiyor ama millet bayram için memleketine gidiyor, trafik uzadıkça uykusuzluk artıyor; bu da kazalara sebep oluyor.
Bu arada iyi geceler hocam seni seviyor yorumlarına aynen katılıyorum.![]()
Eyvallah hocam. Bilmukabele.
Sma:
- Makaleler
- 1
Ve bunlar türko grubuna giriyorlar.Akraba evliliği olmazsa bunlarda olmaz. Ama doğu Anadolu'da Türk olmayan ırklar kuzen evliliği yapıp durduğu için normal.![]()
xalvorath 7
Yetkin
Yav bunlar çok batmaya başladı, geçen srkadaşla uzun süre sonra buluşup parka gittik yemin ediyorum yolda görsen yolunu değiştireceğin eleman gelmiş sma mma falan diyor birde onaylı diyor patlarsın.
Allah rızası için yardım edin, az çok demeden yapacağınız her yardım ensest ilişki sonrası doğan (!) çocuğuma şifa olacaktır.Her üst geçitte türedikleri yetmedi, şimdi de köprüde türemişler.
Yeni konular
-
Elektronik ViewSonic VA3420C-2 34" kavisli UWQHD monitör 14.999 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
Makine Çeviri DIVE or DIE Children of Rain Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-