Keşke de. Bizim millet yanaşmaz ki bu tarz işlere. Alan memnun satan memnun hesabı.
Sma için farkındalık yapmak istiyor ama millet bayram için memleketine gidiyor, trafik uzadıkça uykusuzluk artıyor; bu da kazalara sebep oluyor.

Bu arada iyi geceler hocam seni seviyor yorumlarına aynen katılıyorum. ❤️:thumbsup:

Sma için farkındalık yapmak istiyor ama millet bayram için memleketine gidiyor, trafik uzadıkça uykusuzluk artıyor; bu da kazalara sebep oluyor.

Bu arada iyi geceler hocam seni seviyor yorumlarına aynen katılıyorum. ❤️:thumbsup:
Biliyorum bu olaydan haberim var ancak bunun sırası ve zamanı değil şimdi. Herşeyin bir "yolu yordamı" vardır.

Eyvallah hocam. Bilmukabele. 👍

Diyelim karım hamile, hastaneye yetiştermeye çalışıyorum. Sonra karşıma bu soysuz çıkıyor. Geri vites alır arabaya geri geri vururum. Kanıtı da olmadığı için tazminat da alırım. Çünkü hakettikleri bu.

Yav bunlar çok batmaya başladı, geçen srkadaşla uzun süre sonra buluşup parka gittik yemin ediyorum yolda görsen yolunu değiştireceğin eleman gelmiş sma mma falan diyor birde onaylı diyor patlarsın.