15 yaşında 1.55 boya sahip birisi, büyüme hormonu almalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
  • Etiketler Etiketler
Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Bebekken vardı. Annem hemşireydi, yan etki falan yapar diye reddetmiş. Şimdi gitsem olur mu? Baba tarafımdan bir amcam ve iki kuzenim uzun, anne tarafından da 4 kişi uzun.

Gelişimin durmamıştır bu yaşta, doktora görün. Bir çözümü varsa tedaviye başlar yoksa hayatına böyle devam edersin ama en azından ilerde keşke gitseydim demezsin.

Ailene bir bak. Baktın 170 üstü kimse yok. Git doktora. Ben böyle yapardım en azından.

Ailene bir bak. Baktın 170 üstü kimse yok. Git doktora. Ben böyle yapardım en azından.
Var hocam ama değişik. Baba tarafında bi biz kısayız çekirdek aile olarak. Anne tarafında da 5 çekirdek aile var 2'si kısa biri bizim aile. 190 da var anne tarafında kuzenim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 pörsentilin altındasınız. Doktora görünün. Boy yaşınız 13 çıkıyor. Takvim yaşı 15. kemik yaşınıza bakılıp altta yatan neden bulunmalı. Hipotiroidi vb. olabilir.

3 pörsentilin altındasınız. Doktora görünün. Boy yaşınız 13 çıkıyor. Takvim yaşı 15. kemik yaşınıza bakılıp altta yatan neden bulunmalı. Hipotiroidi vb. olabilir.
Bebekken bana büyüme hormonu eksikliği denmiş hocam.

@sndwchmaker hocam siz almış mıydınız hormon takviyesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…