Torukojin Kaneki
Başarılı
Sizi anlıyorum fakat ben insanların bakışlarından rahatsız olup denize gitmeyi bırakıp buraya içimi dökünce sizin bu özelliğimle dalga geçmeniz hoşuma gitmedi. Dediğiniz gibi alışıyorum ama alışmamı zorlaştırmanız hoşuma gitmedi. 15 yaşında 35 yaşındaki birine asla öyle bir şey demem bana saygısızlık yapmadıysa.15 yaşında olsam 35 yaşındaki birine ergen gibi davranabiliyorsun demezdim mesela. Çünkü ergensin, ergen gibi davranabiliyorsun adlı bir varsayımda bulunabilmek için önce ergenlikten çıkman gerekiyor.
Bedenin hakkında yakınıp forumda post atacağına kaderini kabullenmen daha uygun olacaktır. Boyun kısa ve göbek deliğin Özge Ulusoy gibi yukarıda. So what?
Benim de saçlarım 26 yaşında döküldü ve kelleştim. Dünyalar başına yıkılmıyor alışıyorsun. Fiziksel özelliklerin korunusunda bu kadar dertleneceğine okulunu oku, iyi bir üniversite kazan, güzel bir işe gir. Paran olduktan sonra fiziksel özelliklerinin bir önemi kalmıyor, abine inan![]()
@except Mentalimi desteklediğiniz için teşekkür ederim. Sayenizde bir kez daha ailemin beni ne kadar olgun yetiştirdiğini anladım. Boş boş felsefe yapmayın.
Yazılanlara baktım biraz ve çok hormon kullan ya da kullanma diyen insanlar olmuş. Hocam size bir doktor olarak söylüyorum kesinlikle kendi pediatri hocanız size gerekli testleri yaptırıp önermeden kafanıza göre hormon replasman tedavisi kullanmayın. Sorun başka şeylerden kaynaklı da olabilir ya da tamamen genetik ve ortada hiçbir sorun olmayabilir de. Hormon tedavisi kullanmalısın diyenleri ciddiye almayın.
Çocuk endokrinolojisi yok ne yapmalıyım?
Son düzenleme: