PasPas
Becerikli
Ya arkadaş şu arkadaşa uyma ya? İnsanı sağlığından mı ediceksin sen? Ne tek öğünü?Tek öğün beslenirim de sabah yemeyip yürüyüşe çıkabileceğimi sanmam.
Ya arkadaş şu arkadaşa uyma ya? İnsanı sağlığından mı ediceksin sen? Ne tek öğünü?Tek öğün beslenirim de sabah yemeyip yürüyüşe çıkabileceğimi sanmam.
Boyum taş çatlasın 180. tahmin 178. babam 195 annem 170. ama bir sorun var 90 kiloyum. Hem boyum ne kadar uzar bunu merak ediyorum. Hem de kilo vermek için ne yapmalıyım? Yaz öncesi 80 84 gidip geliyordu.
Zaten tek öğün besleniyorum haftanın 3-4 günü. Babam yorgun gelirse yemek ile uğraşmasın diye istemiyorum.Ya arkadaş şu arkadaşa uyma ya? İnsanı sağlığından mı ediceksin sen? Ne tek öğünü?
Çok yanlış yoldasın dostum. 1-2 aya kemiklerinden kilo vermiş olursun.Zaten tek öğün besleniyorum haftanın 3-4 günü. Babam yorgun gelirse yemek ile uğraşmasın diye istemiyorum.
O zaman yemek yapmayı öğrenin kendiniz yapın tek öğün çok kötü bir olay.Zaten tek öğün besleniyorum haftanın 3-4 günü. Babam yorgun gelirse yemek ile uğraşmasın diye istemiyorum.
Düşük kalorili yemek ne önerirsiniz. El becerim yok da diyemem var da.O zaman yemek yapmayı öğrenin kendiniz yapın tek öğün çok kötü bir olay.
Size diyetisyene gitmenizi öneririm. Size biz burada pek tavsiye veremeyiz. Dediğimi dedim kalori açığı ve spor.Düşük kalorili yemek ne önerirsiniz. El becerim yok da diyemem var da.
Bu konular hakkında bi biglim yok. Ama tavuk pilav yiyebilirsiniz.Düşük kalorili yemek ne önerirsiniz. El becerim yok da diyemem var da.
Düşük kalori için de en temel şey yağı azaltmak. Varsa evinde airfryerda, yoksa da tavada yağsız veya çok az yağ ile tavuk göğsü kızartıp yanına az yağlı bir pilav koyup yiyebilirsin mesela. Et, süt, yumurta, peynir ağırlıklı beslenip karbonhidrat ihtiyacını da pirinç, kepekli ekmek gibi gıdalardan karşılarsan güzel olur. Ama bir diyetisyene gitmeni öneririm, daha güzel tavsiyeler alırsın.Düşük kalorili yemek ne önerirsiniz. El becerim yok da diyemem var da.
Üniversiteli arkadaştan ilham alınarak açılmış bir konudur.Bugün de ne çok kilo konusu açıldıNeyse uzatmaya gerek yok diyet, spor.
Düşük kalori için de en temel şey yağı azaltmak. Varsa evinde airfryerda, yoksa da tavada yağsız veya çok az yağ ile tavuk göğsü kızartıp yanına az yağlı bir pilav koyup yiyebilirsin mesela. Et, süt, yumurta, peynir ağırlıklı beslenip karbonhidrat ihtiyacını da pirinç, kepekli ekmek gibi gıdalardan karşılarsan güzel olur. Ama bir diyetisyene gitmeni öneririm, daha güzel tavsiyeler alırsın.