15 yaşında 1.55 boya sahip birisi, büyüme hormonu almalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
  • Etiketler Etiketler
Kardeşim önce dahiliyeye gideceksin, sonra dahiliye seni çocuk endokrin bölümüne yönlendirecek. Orada kemik yaşına ve kan değerlerine bakılacak. Sormak istediğin bir şey olursa beni etiketleyebilirsin.

Bilemem testlerin yine de yapılması gerekir. Önerim mutlaka pediatri polikliniğine gidin. Eğer endokrine yeşil alan açarlarsa Ankara Bilkent veya Ankara etlik şehir hastanesi'nde harika yandalcılar var.
Manisa'dayım. İmkansız Ankara.

Buradan teşhis konulmamalı. Git ya da gitme de diyemem. 15 yaşında 1.75 falandım şimdi ise 1.86 ama keşke olmasaydım diyorum cünkü omurga ağrısı çekiyorum. Uzun boylu olmak avantaj da sağlamıyor.

Buradan teşhis konulmamalı. Git ya da gitme de diyemem. 15 yaşında 1.75 falandım şimdi ise 1.86 ama keşke olmasaydım diyorum cünkü omurga arısı çekiyorum. Uzun boylu olmak avantaj da sağlamıyor.
Oldunuz mu siz hocam hormon takviyesi?

Buradan teşhis konulmamalı. Git ya da gitme de diyemem. 15 yaşında 1.75 falandım şimdi ise 1.86 ama keşke olmasaydım diyorum cünkü omurga ağrısı çekiyorum. Uzun boylu olmak avantaj da sağlamıyor.
Hocam 175'de yeter. Ben 175 olsam zaten istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…