Torukojin Kaneki
Başarılı
15 yaşındayım. Manisa'dan Ankara'ya otobüsle gidebilir miyim? Yaş sorunu falan olur mu? Güvenli midir? Anıtkabir'e gitmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı firmalarla tek başına gidemezsin. Örneğin Pamukkale veya kamil koç ile gitmek istersen velin bir form dolduruyor, öyle seyahat edebiliyorsun.
Bazı firmalar.Ben 17 yaşında Tekirdağ'dan Manisa'ya Pamukkale ile gittim ama hiç öyle bir şey istemediler.
15 yaşındayım. Manisa'dan Ankara'ya otobüsle gidebilir miyim? Yaş sorunu falan olur mu? Güvenli midir? Anıtkabir'e gitmek istiyorum.
18 yaşından küçük olduğun için yanında 18 yaşından büyük herhangi bir yakının olması gerek kağıt imzalatıyorlar orada karşılayacak bir refakatçin var mı diye de sorarlar.
Bazı otobüsler dikkat ederken diğerleri etmiyor. Yine de izin belgesinin her ihtimale karşı doldurulması daha sağlıklı olur.Ben 17 yaşında Tekirdağ'dan Manisa'ya Pamukkale ile gittim ama hiç öyle bir şey istemediler.