The Revival of Wisdom
Başarılı
Ayrıca Monitör için şu aşağıdaki önerildi. Siz ne düşünüyorsunuz?
K60'ı %60 görmüşüm150k normal bütçem var. Bu bütçe ile iç ekipmanı dizmeyi düşünüyorum. Satacağım parçalardan elde edeceğim bütçe ile ekipman ve diğer şeyleri alabilirim. Toplam ne kadar elime geçer bilmiyorum. Monitör, GPU, CPU, Board ve RAM'lerim satılacak.
Yenilenecek ekipmanlar da satılacak. Koltuğu de değiştirebilirsem değiştirmek istiyorum daha büyük ve rahat bir alternatif ile.
%100 klavye kullanıyorum.
Klavye: Corsair K60 viola | Kulaklık: Razer BlackShark V2 X | Mouse: Razer Viper Mini | Pad: Sony DualSense | Koltuk: xDrive 15'lı | Kamera: Everest SC-HD03
https://www.teknofish.com/samsung-o...ot-240-hz-oyuncu-monitoru?ref=akakce&v=1.15.3 Site Samsung'un yetkilendirilmiş satıcılarından.![]()
NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada sistem ve monitörü vs. yeni gördüm. Sistemi baştan aşağıya değiştirdim.
Ekipmanlar vs. değişsin derseniz oralar için de önerebilirim.