150.000 TL bütçe ile oyuncu laptopu önerisi

HP ve Lenovo'nun servisi bildiğim kadarıyla aynı bdh bilişim. Acer ve ASUS'a da SMS infocom bakıyor. Türkiye'de genel olarak servisler kötü al birini vur ötekine Google yorumlardan bakabilirsiniz. O bütçelerde OLED ekran güzel olur. %15 fark için 5090 bence gereksiz.
Zephyrus G16'da islemci olarak Strix ve Legion'a gore daha guclu. O yuzden OLED panel onemli degilse (benim icin kritik degil) Zephyrus alinabilir.

Ortalama 150.000 TL'ye HP Omen max 16-AH0004NT 5090 versiyonunu aldım. İlk açılışta bios recovery failed hatası verdi usb ile biosu kurtardım çok moralim bozulmuştu ama şu an durum iyi. Bu sorun dışında şu an başka bir sorun yaşamadım soğutma konusunda ve performans konusunda gayet iyi bu fiyata bir hazine cidden önerileriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza...

Ortalama 150.000 TL'ye HP Omen Max 16-AH0004NT 5090 versiyonunu aldım. İlk açılışta BIOS recovery failed hatası verdi USB ile BIOS'u kurtardım çok moralim bozulmuştu ama şu an durum iyi. Bu sorun dışında şu an başka bir sorun yaşamadım soğutma konusunda ve performans konusunda gayet iyi bu fiyata bir hazine cidden önerileriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza...

Hocam yeni bir laptop olduğu için sorunları olacaktır, ancak azminiz takdire şayan. Bu bütçede 5090 varken 5080 almak büyük hata. Onun dışında iyi cihaz. Güle güle kullanmanız dileğiyle. Ayrıca iyi dilekleriniz için de teşekkür ediyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt