Bütçe
150.000 TL

serhatmorgan

Uzman
Öncelikle hiçbir bilgim yok motorla ilgili. Sadece başlamak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. 150.000 TL bütçem var ve hem başlangıca uygun hem de yakışıklı bir motor olsun istiyorum. İlanda gezinirken şunu buldum: CFmoto 250SR .https://shbd.io/s/6SgLdjTa Çok güzel geldi gözüme ama fiyata değer mi, başlangıca uygun mu bilmiyorum. Ve motorda kaç km ve altı düşük sayılıyor? Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımları yapılıyorsa 20.000'e kadar düşük sayılır.

Bende racing seviyorum ama başlangıç motoru olarak pek tavsiye etmem.
Motoru yatırdığınızda yatan tarafın grenajını elinize alırsınız pek ucuz parçalar değiller,
bilginiz olsun diye söylüyorum caydırmak değil amacım.

TVS Raider öneriliyor genelde insanlara.

İlla racing istiyorum derseniz pazarlıkla GSX-r 250 bulabilirsiniz Japon malından vazgeçmeyin motor klasmanına göre ağır ama aşırı uzun ömürlü.

1773321906590.webp

Bakımları yapılıyorsa 20.000'e kadar düşük sayılır.

Bende racing seviyorum ama başlangıç motoru olarak pek tavsiye etmem.
Motoru yatırdığınızda yatan tarafın grenajını elinize alırsınız pek ucuz parçalar değiller,
bilginiz olsun diye söylüyorum caydırmak değil amacım.

TVS Raider öneriliyor genelde insanlara.

İlla racing istiyorum derseniz pazarlıkla GSX-r 250 bulabilirsiniz Japon malından vazgeçmeyin motor klasmanına göre ağır ama aşırı uzun ömürlü.

Eki Görüntüle 232586
Teşekkür ederim hocam.

Düşük CC racing bence mantıklı değil hem de hiç bilgin yok. Düşeceksin edeceksin grenaj masraf çıkarır. Bir de motor görünüşe kıyasla gitmeyince de komik duruyor. Al bir naked keyfine bak. Tecrübe kazanınca ileride satıp güzel bir racing modele geçebilirsin. NK yerine ben TVS RTR 200 öneririm, kendim de kullanıyorum ama sıfır alma uyguna düşük km gıcır gıcır bir motor rahat bulunur. Ben 95 bin'e 1600 KM'de almıştım sıfırı 140 bindi yaşadığım yerde. Şu an 6000 km'ye az kaldı. Uzun yolda da üzmez götürür istediğin yere, 1500-2000 km'sini uzun yolda yaptım. Konforu da kötü değil titreşim aman aman yok.

Son düzenleme: