150.000 TL bütçede sistem önerisi

Bütçe
150.000 TL

LaSTKRaL

Başarılı
İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez. Ekran kartı RTX 5070 Ti ya da 5080, en az 32 GB RAM ileride ekleme yaparım. Depolamaya gerek yok çünkü bende var. Önceliğim beyaz olsun istiyorum; olmuyorsa siyah olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez. Ekran kartı RTX 5070 Ti'ya da 5080, en az 32 GB RAM ileride ekleme yaparım. Depolamaya gerek yok çünkü bende var. Önceliğim beyaz olsun istiyorum; olmuyorsa siyah olsun.

Beyaz sistemler normale göre daha pahalıdır.

İfadeler: X99

Daha iyisi toplanır da bak yine de.

İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez.

DDR5'te AM5 sistem iyi olur, Intel 270k serisi ile Z890 anakart bakmak lazım, mavi ekran BSoD durumları tam olarak çözülmedi, işi şansa bırakmamak lazım.
  • İşlemci 9700X.
  • Anakart Gigabyte B850M-Force'ya da ASUS TUF gaming B850 Neo serisi alınabilir.
  • RAM 2 X 16 32 GB 6000MHz CL30 Patriot Venom. Başka marka da olabilir.
  • SSD sende mevcut sanırım.
  • Güç kaynağı ve kasa birlikte alınabilir ya da ayrı ayrı uygun bütçede, 850W ya da 1000W Gold serisi bakılır.
  • Ekran kartı 84- 88.000 TL bandında 5080 alırsın.
  • İşlemci için güçlendirme kiti almaya gerek yok, boş iş.
Yarın gece İncehesap gaming indirimlerine göz atalım. 22:00 gibi başlıyor.

Beyaz sistemler normale göre daha pahalıdır.

Bu beyaz sistem tarafında bir açık var, bu durumu çözen bir girişimci olursa, beyaz bileşenleri siyah parasına satabilirse, piyasayı ele alır, bu durum TR'ye özgü, her ülkede pahalı ama, bizim alım gücü düşük olunca, bu muhabbet yaşanıyor.

Benim durumum iyi en azından olmayana da nasip olsun sistemleri toplayıp geçtim ben ekipman güncellemesi yaparım o kadar.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…