İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez. Ekran kartı RTX 5070 Ti ya da 5080, en az 32 GB RAM ileride ekleme yaparım. Depolamaya gerek yok çünkü bende var. Önceliğim beyaz olsun istiyorum; olmuyorsa siyah olsun.
İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez. Ekran kartı RTX 5070 Ti'ya da 5080, en az 32 GB RAM ileride ekleme yaparım. Depolamaya gerek yok çünkü bende var. Önceliğim beyaz olsun istiyorum; olmuyorsa siyah olsun.
AeroCool P500C Orta Kule Çift Odacıklı PC Kasası 4 Önceden Kurulmuş Fanlar Yüksek Hava Akımı Panoramik Temperli Cam RGB Aydınlatma 360mm Radyatör Desteği Özelleştirilebilir Soğutma Sistemi Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus Prıme B850m-k Amd B850 Am5 Ddr5 8200 Dp Hdmı Çift M2 Usb3.2 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Enermax Liqmaxflo Argb 360Mm Intel-Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Elc-Lmf360T-Argb) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
DDR5'te AM5 sistem iyi olur, Intel 270k serisi ile Z890 anakart bakmak lazım, mavi ekran BSoD durumları tam olarak çözülmedi, işi şansa bırakmamak lazım.
İşlemci 9700X.
Anakart Gigabyte B850M-Force'ya da ASUS TUF gaming B850 Neo serisi alınabilir.
RAM 2 X 16 32 GB 6000MHz CL30 Patriot Venom. Başka marka da olabilir.
SSD sende mevcut sanırım.
Güç kaynağı ve kasa birlikte alınabilir ya da ayrı ayrı uygun bütçede, 850W ya da 1000W Gold serisi bakılır.
Ekran kartı 84- 88.000 TL bandında 5080 alırsın.
İşlemci için güçlendirme kiti almaya gerek yok, boş iş.
Yarın gece İncehesap gaming indirimlerine göz atalım. 22:00 gibi başlıyor.
İşlemci olarak Intel, AMD fark etmez. Ekran kartı RTX 5070 Ti'ya da 5080, en az 32 GB RAM ileride ekleme yaparım. Depolamaya gerek yok çünkü bende var. Önceliğim beyaz olsun istiyorum; olmuyorsa siyah olsun.
Bu beyaz sistem tarafında bir açık var, bu durumu çözen bir girişimci olursa, beyaz bileşenleri siyah parasına satabilirse, piyasayı ele alır, bu durum TR'ye özgü, her ülkede pahalı ama, bizim alım gücü düşük olunca, bu muhabbet yaşanıyor.
Bu beyaz sistem tarafında bir açık var, bu durumu çözen bir girişimci olursa, beyaz bileşenleri siyah parasına satabilirse, piyasayı ele alır, bu durum TR'ye özgü, her ülkede pahalı ama, bizim alım gücü düşük olunca, bu muhabbet yaşanıyor.