Bütçe
80.000 TL

Heisenberg 17

Üstün
Merhaba,

Bir yakınım için bilgisayar toplayacağız, sadece kasa olacak. Ekran kartı olarak NVIDIA olmalı; sürücü problemi veya farklı bir sorunla uğraşmasını istemiyorum. Genel olarak The Isle, Ark, LoL gibi oyunları sevdiğini söyledi. Son olarak taksitle alacağını belirtti kendisi. 80.000 TL'yi aşmazsa seviniriz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Nvidia almak isteyen insanlara "sorunkalmadı amd alabilirsiniz" diyen insanları hiç anlayamıyorum.
Ya adam nvidia istiyor kardeşim ve bunu spesifik olarak belirtmiş.
Yok ne alacağını bilmeyen hangisini alsam acaba diyen biri olur yönlendirirsiniz anladım.
Adam spesifik bilinçli ve net şekilde nvidia istiyorum yazıyor, hala amd alabilirsiniz diyorlar. Çok çok garip...

Merhaba,

Bir yakınım için bilgisayar toplayacağız, sadece kasa olacak. Ekran kartı olarak NVIDIA olmalı; sürücü problemi veya farklı bir sorunla uğraşmasını istemiyorum. Genel olarak The Isle, Ark, LoL gibi oyunları sevdiğini söyledi. Son olarak taksitle alacağını belirtti kendisi. 80.000 TL'yi aşmazsa seviniriz.

Teşekkürler.
Hocam hemen şimdi almak istiyorsanız şu alttaki sistemi düşünebilirsiniz ama parayı hazır edip youtuber sistemlerini takip etmekte fayda var. Gaming gecesinde de bu bütçelere 5070 Ti denk gelebilir.

Bütçe biraz yükselebiliyorsa alttaki sistem de alınabilir.

@mychar276, kendime alsam AMD alabilirdim ama bana güvenen birine, başkasına aldırdığımda mahcup olmak istemiyorum o yüzden biraz daha güvenli takılmak istiyorum. İlk sistem peşin fiyatına taksitmiş hoşuma gitti. İndirimli sistem beklemek daha mantıklı olacak gibi. Hangi Youtuberları önerirsiniz takip etmem için?

@mychar276, kendime alsam AMD alabilirdim ama bana güvenen birine, başkasına aldırdığımda mahcup olmak istemiyorum o yüzden biraz daha güvenli takılmak istiyorum. İlk sistem peşin fiyatına taksitmiş hoşuma gitti. İndirimli sistem beklemek daha mantıklı olacak gibi. Hangi Youtuberları önerirsiniz takip etmem için?
Gamegaraj taksit yapıyor mu hatırlamıyorum ama bakabilirsin, piyasadaki diğer sistemlerden çok çok iyi fiyatta.
Özelleştirme olarak ARGB kasa, B850 anakart ve belki de sıvı soğutma öneririm.

84.345 TL.

Gamegaraj taksit yapıyor mu hatırlamıyorum ama bakabilirsin, piyasadaki diğer sistemlerden çok çok iyi fiyatta.
Özelleştirme olarak ARGB kasa, B850 anakart ve belki de sıvı soğutma öneririm.
Yazdım kenara.

84.345 TL.
Bunu da yazdım, peşin fiyatına taksit yapıyormuş. İşlemciyi 9600X yapsak bozar mı?

Hocam gaming gecesini bekleyin derim, orada iyi sistemler olabiliyor. Bunun yanında sevin sevmeyin donanım arşivi, pc hocası, vok, modart pc kanallarının sistemleri her zaman değil ama bazen cok iyi fiyatlarla sistem çıkartıyorlar.