Bütçe
150.000 TL
@X99 teşekkürler, hangi fanların tanesi 5K? Ve güç kaynağı olarak 1200P mi daha iyi yoksa 1200G mi? Yusuf7878 şöyle yazmıştı:
1785924429640.webp

Teşekkürler, hangi fanların tanesi 5k? Ve güç kaynağı olarak 1200p mi daha iyi yoksa 1200G mi? YUSUF7878 şöyle yazmıştı:

Tanesi 5 bin TL olan fanlar zamlı, onlar artık 3'lü paket 16.000 TL falan. Güç kaynağı ROG STRIX şart değil. Yusuf fiyat konusunda haklı, fiyat olarak başka model de alırız sorun değil, ses konusunu dert etmeyin.

@X99 sıvı soğutmayı Lian Li alalım mı? Ekran kartının altına takacağımız fanları da atabilir misiniz fiyatına bakayım. Onlar ekransız olacak.

Olur güzel ürün. Kasa altına da Lian Li fan koyarsın, kasa komple Lian Li olsun artık. Ayhan hocamız bu işin vakkosu dedi ama, asıl kullanılacak modeli o bilir. Bağlantısı problem yaşatmasın yeter. @Ayhan Dönmez

3 tane Thermalright fan da koyabiliriz kasa altına. 2.000 TL'ye bulunur.

Son düzenleme:
@X99, diğer LCD'li fanlarda ortasında aydınlatma yok sanırsam, sadece kenarlarında var. Attığınız modelde ortasında aydınlatma var. Görüntüyü bozmaz mı? Tüm fanları kenarlarında aydınlatma olacak şekilde seçsek olur mu? Şu şekilde.

1785935594751.webp

Tüm fanları kenarlarında aydınlatma olacak şekilde seçsek olur mu?

Bütün fanlar aynı olursa daha güzel olur, bütçe kısalım diyerek bakmadım yüksek modellere. Görüntü bütünlüğü aynı olsun tabii. Gaming gecesinden bir bakalım indirime girecekler mi?

Lian Li de tasarımı öyle bir yapmış ki, başka fan yanında duramıyor.

Lian Li XL kasayı canlı inceledim, yan ve alt panele 4 fan gibi kurulum yapmak lazım, 3 fan takınca 1 fan yeri boş gibi kalıyor, görüntüyü bozuyor, normal versiyonuna da baktım, daha mantıklı, ekran kartı genişliği yeterince var zaten. XL modelini eleyelim, normal versiyon görüntü bütünlüğünde daha iyi, geniş dar muhabbeti olmaz yani. Son karar olarak o modelden devam edelim @25457

Son düzenleme:
Lian Li XL kasayı canlı inceledim, yan ve alt panele 4 fan gibi kurulum yapmak lazım, 3 fan takınca 1 fan yeri boş gibi kalıyor, görüntüyü bozuyor, normal versiyonuna da baktım, daha mantıklı, ekran kartı genişliği yeterince var zaten. XL modelini eleyelim, normal versiyon görüntü bütünlüğünde daha iyi, geniş dar muhabbeti olmaz yani. Son karar olarak o modelden devam edelim @25457
Siz hangisini uygun görürseniz onu alalım hocam.

@X99 hocam kasanın linkini atabilir misiniz? Normal versiyon hangisi oluyor?

Son düzenleme: