150.000 TL'ye scooter tipi ilk motor önerisi

Bütçe
150.000 TL
Makaleler
51
Yer
TR
A2 ehliyet almayı planlıyorum ve motorlardan pek anlamıyorum. Amacım evden okula, okuldan eve ağırlıklı bir sürüş olacak fakat bunun dışında mesela Aydın - Muğla arasında 160 km civarı da gidip gelebilmek de istiyorum. Önceliğim rahatlık, biraz uzun yol da yapabilmeli, hız önemli değil. Yolda 80-90 üstü basacak adam değilim.

Sıfır olarak motor bloku ve parça kalitesi olarak kendini kesinlikle kanıtlamış Jet 14 200 abs E5 öneririm. İkinci el olarak Km'si iyi Honda PCX'ler bakılabilir. Ama tavsiyem kesinlikle jet 14 200'dür. Uzun yolda 200 veya 150'lik motorlar kesinlikle daha iyi alternatiflerdir. Ama SYM'nin 125'lik modelleri de ciğerlidir.

PCX, SYM'nin modelleri yanında çok boş kalıyor ya. Bence kesinlikle alınmamalı kuryelik yapılmayacaksa. Güç desen güç yok, yorar adamı. Konforu çok iyi.

PCX, SYM'nin modelleri yanında çok boş kalıyor ya. Bence kesinlikle alınmamalı kuryelik yapılmayacaksa. Güç desen güç yok, yorar adamı. Konforu çok iyi.
Bazı insanların marka takıntısı oluyor yoksa inan önermezdim, gittim sırf o yüzden ikinci el öylesine önerdim sene bile yazmadım. Bana göre de şuan SYM her konuda PCX'lerden daha iyidir...

SYM ADX 125 veya JetX 125.

Japon markaları biraz boş oluyor nedense, onu fark ettim. Arabalardan anlarım da bu motorları pek çözemedim, frenleme sisteminde neler olmalı ya da teknoloji olarak neleri barındırmalı sizce? Bu önerdiğiniz modellerin hepsi çok güzel ama hangisi daha mantıklı bilemedim.

Bazı insanların marka takıntısı oluyor yoksa inan önermezdim, gittim sırf o yüzden ikinci el öylesine önerdim sene bile yazmadım. Bana göre de şuan SYM her konuda PCX'lerden daha iyidir...
Katılıyorum. PCX harbiden bomboş motor. Marka diye bol bol satıyor. Neyse satsın, biz ucuza daha kaliteli motorlara biniyoruz.

Dostum benim de, üstteki üyenin de yazdığı tüm modeller mantıklıdır SYM'nin. Gönül rahatlığıyla alabilirsin önce mutlaka inceleme videosunu izle.

Ancak şehir dışı yapacaksın, bana kalırsa 200'lük veya 150'lik modellerinden almandır SYM'nin.

Ön arka disk abs olması yeterli. SYM, yine bu konuda çok çok iyi. Honda'nın 200 bine sattığı motorda arka fren kampana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…