Kusura bakma kanka ancak parçaları ülkede birleştirilse ne olur? Kaç tane Apache Türkiye'de sorumsuz servislerin motorların parçalarını birleştirildiği için abs beyni hatası veriyor haberin var mı? Kaç tane RKS servislerden ve bayilerden çıkamıyor haberin var mı? Marka seviciliği yapmayalım da bir yere kadar.
Kaç tane SYM motor kullandım, birinde bile parça sorunu, uzun bekleme süreleri yaşamadım. Kullanmamışsın işte. Yahu RKS, TVS ile kıyaslanabilecek bir marka mı SYM? Bajaj kullandığını söyleyip burada SYM'yi kıyasladığı markalara bak ya. Şaka gibi. Adam Asya'nın en büyük motor bloğu tedarikçilerinden birini nelerle karşılaştırıp buraya yorum atıyor, sıfır bilgi.
Adamlar tüm Avrupa'ya motor bloku veriyor, seramik blokta en iyisi. Bırak motosikleti, piyasa hakkında bile sıfır bilgiye sahipsin.
Bana 2025 model PCX'in sıfırını 172.000 liraya çıkarttığının kanıtını da at göreyim. 85K'lık düşürmeyi nasıl yaptınız merak ediyorum, görmeden de inanmam. Ya da bizzat aldığınız bayiinin adresini ver, şu aralar motor bakıyorum gidip bizzat kendim soracağım.
Son düzenleyen: Moderatör: