Tamamdır, teşekkür ediyorum ikinize de. SYM'yi not ettim, ehliyettir odur budur derken alacağım zamana yaklaşırsak tekrar güncel bir konu açarım, yine danışırım SYM modelleri hakkında.
Bu konuda bir yorum yapayım, bazen şehir içinde çift ABS olması pek iyi olmayabiliyor. Ani durman gereken fren yüzünden fakat düşmeyeceğin bir fren sertliğinde fren mesafesini arttırıyor... Ama konu sahibi için bu geçerli değil kendisi göreceli küçük bir şehirde yaşıyor. İstanbul için ben pek çift ABS taraftarı olamadım hiç.
Bu konuda bir yorum yapayım, bazen şehir içinde çift ABS olması pek iyi olmayabiliyor. Ani durman gereken fren yüzünden fakat düşmeyeceğin bir fren sertliğinde fren mesafesini arttırıyor... Ama konu sahibi için bu geçerli değil kendisi göreceli küçük bir şehirde yaşıyor. İstanbul için ben pek çift ABS taraftarı olamadım hiç.
Söke'deyim şu an, yazın da Muğla'nın kırsalında, köyde. Istanbul'a birkaç aylık ziyaretlerim oluyor yani en kötü otobüsle taşırım bazı gidişlerimde yanımda dursun diye ama dediğim gibi yaşadığım yerler çok kalabalık alanlar değil yine de yollar çok kötü, cidden özellikle Söke yol açısından vasat. Yollar dışında pek bir problem yok diyelim.
Tamamdır, teşekkür ediyorum ikinize de. Sym'yi not ettim, ehliyettir odur budur derken alacağım zamana yaklaşırsak tekrar güncel bir konu açarım, yine danışırım sym modelleri hakkında.
En iyisini yaparsın emin ol, bu kadar net söyleyebilirim ki sym en iyi F/P scooterlarını üretiyor Türkiye'de şu an. Seramik blokla beraber çok iyi motor blokları yapıyor ve çoğu markanın da motor bloku tedarikçisidir.
A2 ehliyet almayı planlıyorum ve motorlardan pek anlamıyorum. Amacım evden okula, okuldan eve ağırlıklı bir sürüş olacak fakat bunun dışında mesela Aydın - Muğla arasında 160 km civarı da gidip gelebilmek de istiyorum. Önceliğim rahatlık, biraz uzun yol da yapabilmeli, hız önemli değil. Yolda 80-90 üstü basacak adam değilim.