AltaySamet1996
Üyecik
İyi günler. 150-200 bin TL arasında iyi bir sistem önerir misiniz? Çok oyun oynayan biri değilim ama hem iyi olsun hem de en az 10 yıl, hatta 15-20 yıl götürsün istiyorum. Tüm parçalar tek bir siteden olursa iyi olur. Çünkü alırken monte ettirip, öyle alacağım ve parçaların hepsi aynı sitede olması gerekiyor. Daha önce pek çok kez İtopya'dan alışveriş yaptım. Bu yüzden oraya güvenim tam.
Oynamış olduğum oyunlar; LOTRO, CS2, Total War ve Age of Empires serisi. Daha çok strateji oynuyorum. Bu yüzden işlemcinin strateji oyunlarına göre güçlü olması gerekiyor.
Aynı zamanda klavye, fare ve kulaklık SteelSeries, ses sistemini ise Logitech Z533 düşünüyorum. Fakat ben de zamanında satın aldığım Creative Inspire var. Yine de yenilemek istiyorum.
Oynamış olduğum oyunlar; LOTRO, CS2, Total War ve Age of Empires serisi. Daha çok strateji oynuyorum. Bu yüzden işlemcinin strateji oyunlarına göre güçlü olması gerekiyor.
Aynı zamanda klavye, fare ve kulaklık SteelSeries, ses sistemini ise Logitech Z533 düşünüyorum. Fakat ben de zamanında satın aldığım Creative Inspire var. Yine de yenilemek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: