Bütçe
1500-3500 TL

Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar, klavyeden oyun oynamak eğlenceli gelmiyor. Bağlarken sorun vs. yaşamak istemiyorum. Bir ara Dualsense'ler her oyuna bağlanmıyordu diye hatırlıyorum. Son durum nedir? Bir de Xbox kontrolcüsü ve PS5 kontrolcüsünü de denedim. Evet, Xbox daha rahat fakat Dualsense özellikleri de çok güzel. PC'de kullanılabiliyor mu o özellikler? Eğer öyleyse Dualsense alırım, yüksek ihtimal. Veya önerebileceğiniz gecikme tarzı sıkıntıları olmayan kontrolcü var mı? Amacım daha çok hikaye/araba oyunu oynamak ama belki FIFA falan da oynarım diye gecikme olsun istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DualSense kullanıyorum. Çok memnunum. Desteklediği her oyunda özelliklerini kullanılabiliyor. Genelde çoğu yeni oyunları destekliyor. Bazı oyunlara bağlanmama ihtimali oluyor. Onun için de maalesef program ile ayarlamak gerekiyor.

Cyclone 2.
DualSense kullanıyorum. Çok memnunum. Desteklediği her oyunda özelliklerini kullanılabiliyor. Genelde çoğu yeni oyunları destekliyor. Bazı oyunlara bağlanmama ihtimali oluyor. Onun için de maalesef program ile ayarlamak gerekiyor.
Hall efect bile yok. Alınabilecek bir kol değil o fiyatıyla.