kefencimusto

Uzman
Şimdiki kullandığım fare Logitech G102. birkaç yıldır kullanmaktayım. Çift tıklama yapıyor ve skatezleri yırtıldı. Boyut olarak buna benzer ve uzun ömürlü bir fare aramaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende BenQ Zowie EC1-b vardı çok memnumdum ama Wireless mouse geçmek istiyordum ve Darmoshark M3 Pro geçtim ve çok memnum açıkçası 4K dongle ile süper oluyor ama 2K monitörüm olduğu için 2K Hz ile kullanıyorum ve şarjda 2 hafta gidiyor ve ayrıca kutu içerisinde de grip tape çıkıyor el kayması veya terlemesi 0 oluyor.

Bende BenQ Zowie EC1-b vardı çok memnumdum ama Wireless mouse geçmek istiyordum ve Darmoshark M3 Pro geçtim ve çok memnum açıkçası 4K dongle ile süper oluyor ama 2K monitörüm olduğu için 2K Hz ile kullanıyorum ve şarjda 2 hafta gidiyor ve ayrıca kutu içerisinde de grip tape çıkıyor el kayması veya terlemesi 0 oluyor.
Bana kablolu yada kablosuz fark etmiyor uzun götürsün yeter.

Evet 2000 liraya kadar zorlayabilirim.

Bana kablolu ya da kablosuz fark etmiyor uzun götürsün yeter.

Evet 2000 liraya kadar zorlayabilirim.

Max olanı sensör farkı var (fark bile etmesin) ama Max olan 200 mAh, Pro olan 500 mAh bence M3 Pro almanızı öneririm bende M3 Pro aldım şarjı 2 hafta gidiyor. Ve çok memnunum. Ayrıca kaç Hz monitorunuz var?