montyxss
Uzman
Hocam H610M-E anakartın ses kartı yeterli olur mu?
Hocam H610M-E anakartın ses kartı yeterli olur mu?
Beslemesi kolay bir kulaklik. Yeterli olur.Hocam H610M-E anakartın ses kartı yeterli olur mu?
Hocam kullanıyorsanız kroniği var mı peki? Genelde oyun için kullanacağım bir de, sizce Sense ve CHU 2 nin yanında iyi bir seçenek mi?
Salnotes Zero sipariş ettim hocam teşekkür ederim.Hem Chu, hem Salnotes Zero denemiş biri olarak Salnotes Zero'nun sesinden daha memnun kaldığımı söyleyebilirim ama baya yakınlar birbirlerine. Malzeme kalitesi ve kablo açısından Salnotes Zero'nun yine daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim denediğim Chu'nun kablosu çok kötü hissettirmişti.
Salnotes Zero'nun benim bildiğim kronik sorunu yok. Arka kapağı düşebiliyormuş sanırım ama ben neredeyse 2 yıl kullandım öyle bir şey yaşamadım. Wraith Sense hakkında hiçbir bilgim yok maalesef.
Sense ve Chu 2'den iyi hir IEM. Ben kullanmıyorum ama.Hocam kullanıyorsanız kroniği var mı peki? Genelde oyun için kullanacağım bir de, sizce Sense ve CHU 2 nin yanında iyi bir seçenek mi?
Hayırlı olsun.Salnotes Zero sipariş ettim hocam teşekkür ederim.
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?Salnotes Zero sipariş ettim hocam teşekkür ederim.
Gayet memnun kaldım hocam gerek FPS oyunlarında gerek müzik dinlemede, bu fiyata kesinlikle alınır.
Hocam Valorant , Cs 2 gibi oyunlarda performansı nasıl ? Kz Castor Pro ya da bunu alıcam.Gayet memnun kaldım hocam gerek FPS oyunlarında gerek müzik dinlemede, bu fiyata kesinlikle alınır.
Bana yeterli geldi hocam.Hocam Valorant , Cs 2 gibi oyunlarda performansı nasıl ? Kz Castor Pro ya da bunu alıcam.