Ssoulstealler59
Uzman
Boyut tercihin nedir?
Geek ile Geeky arasındaki fark ne? Geek 61'de gördüm Geeky 61'de acaba marka isim falan mi değiştirdiBoyut tercihin nedir?
Geek ile geeky arasındaki fark ne? Geek 61'de gördüm geeky 61'de acaba marka isim falan mi değiştirdi
A4 Tech klavye büyük ihtimalle ofis tipi(oyun diye renklendirdikleri de genelde ofis tipinden kırma ürünler oluyordu) bir şeyse ve çok yoğun kullanmadıysan iyi dayanmış. FPS oyunları oynadığından mekanik klavyenin gecikmesiz tuş basımı fayda sağlayacaktır.Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben switchli klavyelere biraz zoğuk bakıyorum çünkü tuşları yüksek oluyor. NumPad tuşları şart onlarsız klavye kullanamam ben. Claws markası iyi bir marka mıdır? Razer kadar kişiselleştirilebilir özellikler sunuyor mu ve Razer kadar uzun ömürlü olur mu? Çok fazla ekipman değiştiren biri değilim, şuan kullandığım klavye 7,8 senelik.
Ben yaptığım her işi ciddiye alırım. Profesyonel sporcu kariyerimde de böyleydim, normal hayatımda da aynen böyleyim.Yok, 1 değil, 2 değil, 3 değil… Sadece ben değilim. Kafanıza yatmayan her öneride aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben zaten “benim attığım en iyisidir, doğrusudur” demedim. Çok ciddiye alıyorsunuz. İyi günler.
Hocam bu klavye çok hoşuma gitti. Yorumları ve incelemeleri de olumlu ancak benim masam biraz küçük. Malum klavye makro dolu ondan soruyorum, boyutu ortalama bir klavye boyutunda mı?![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Kendim de kullanıyorum, aşırı iyi bir klavye.
Normal %100 klavye boyutunda. Bilek desteği mıknatıslı.Hocam bu klavye çok hoşuma gitti. Yorumları ve incelemeleri de olumlu ancak benim masam biraz küçük. Malum klavye makro dolu ondan soruyorum, boyutu ortalama bir klavye boyutunda mı?