@Shuichi Tatsuo
Önceden Air 3 Deluxe HS kullanıyordum, Soundpeats ile ilgili daha önce pek de iyi deneyimim olmadı. Öneri için ayrıca teşekkürler ama sanırım Soundpeats almayacağım.
Anker liberty Air 2 Pro işini görür ama yine basslı bir cihaz olacak.
O model için ses karakteri dışında bazı sorunlar da okudum, sanırım onu da almayacağım.
Aslında R50i'den devam etmek isterdim ama çok basic bir kulaklık olduğu için ve her ne kadar benim de kullanımdan kaynaklı hatalarım olsa da kısa sürede bozulduğu için sıkıldım diyebilirim.
Şu an için sanırım en mantıklı model Liberty 4 NC. Özellikleri aradığım gibi. Kuponla ve geri ödemeyle beraber 2700 küsüre denk geliyor. Kulaklığı en azından bir 2 yıl falan sorunsuz kullanmayı düşünüyorum. Malzeme, sürücü kalitesi ve ses karakteri konusunda üzer mi sizce?
Bu arada en başta R50i'yi onarıma gönderip devam etmek istiyordum ama faturasına ulaşamadım. Hepsiburada desteği de telefonda lafı geveleyip geveleyip durdu, kısacası yardımcı olmadı.
Zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkürler, son olarak şunlara ne diyorsunuz? Liberty 4 NC tuzlu gelirse belki Air 2 Pro'yu da düşünebilirim gibi.
Bana açıkçası stok EQ ayarından gibi geldi ama ecnebi reddit sublarında da benzer sorunu olduğunu duymuştum. Kronikse uzak duracağım.
@Shuichi Tatsuo hocam karar verdim sayılır ama karşıma Liberty 3 Pro da çıktı, 3 Pro sıfır olarak 2400 küsüre, 4 NC ise sıfır olarak 2500 küsüre denk geliyor kupon ve geri ödemelerle beraber. 3 Pro ufak bir miktar daha ucuz, hangisini önerirsiniz?
Açıkçası 3 Pro daha premium geldi ama 4 NC de daha yeni bir cihaz, merak ediyorum fikrinizi.