Bütçe
1500 TL

Techh 11

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Jabra Elite 4 kullanıcısıyım. Kulaklık bağlantı ve şarj konusunda problem çıkardığı için iade edeceğim. Bu sebeple kablosuz kulak içi kulaklık arayışındayım.

CMF Buds 2 Pro almak gibi bir düşüncem vardı ancak ürün stoklarda gözükmüyor. Bu sebeple CMF Buds almayı düşünüyordum. Ayrıca Buds 2 Pro gibi kaliteli ve kendini kanıtlamış bir model önerisi durumunda bütçeyi 2500 TL'ye kadar zorlayabilirim.

Çoğunlukla Rap ve Rock türünde parçalar dinliyorum. Bass'a yatkın kulaklıkları seviyorum ancak önceliğim ses kalitesi. Ergonomi ve çift cihaz desteği de benim için çok önemli.

Anker Soundcore serisini oneririm. A20i goz atabilirsiniz. f/p olarak basarili.
Bu modelde çift cihaz desteği yok maalesef. Çift cihaz desteği benim için çok önemli.
Hakkında pek inceleme bulamadım. CMF Buds özelinde ses kalitesi açısından fark hissettirir mi ? Şarj konusunda ciddi dezavantajı var.

Öneri için teşekkürler. Nothing Türkiye ile iletişime geçtim ve Buds 2 Pro'nun yakın zamanda stoklara gireceğini belirttiler. Yeniden 2500 TL'nin altında satılırsa Buds 2 Pro alacağım. Diğer ihtimalde de Dime 3 veya CMF Buds arasında tercih yaparım.

Güncelleme: Buds Pro 2, 3500 TL'den satılmaya başlamış. Ürünü çok istesem de güncel fiyatıyla satın alamam. Buds Plus 2, Buds 2a, Buda 2 modelleri daha uygun fiyata satılıyorlar. Önerilere açığım.

Son düzenleme:
Öneri için teşekkürler. Nothing Türkiye ile iletişime geçtim ve Buds 2 Pro'nun yakın zamanda stoklara gireceğini belirttiler. Yeniden 2500 TL'nin altında satılırsa Buds 2 Pro alacağım. Diğer ihtimalde de Dime 3 veya CMF Buds arasında tercih yaparım.

Güncelleme: Buds Pro 2, 3500 TL'den satılmaya başlamış. Ürünü çok istesem de güncel fiyatıyla satın alamam. Buds Plus 2, Buds 2a, Buda 2 modelleri daha uygun fiyata satılıyorlar. Önerilere açığım.
Buds 2 iyi bir tercih olur.

Surucu farki var. Frekans tepkisi daha duzgun. Ses kalitesi ve ANC genel olarak daha iyi.
2600 TL'ye çıkmışken 3000 TL'ye çıkıp LDAC kodek avantajından dolayı Buds 2 Plus alırım diye düşünüyorum. Picky Audio kanalında da Galaxy Buds ile Buds Pro 2 ve Buds 2 Plus arasındaki -ses farkı özelinde- puanlama aynıydı ve bu sebeple biraz soğumuş durumdayım. Çift cihaz desteği olsa Galaxy Buds alacaktım. Baya kafam karıştı.