2600 TL'ye çıkmışken 3000 TL'ye çıkıp LDAC kodek avantajından dolayı Buds 2 Plus alırım diye düşünüyorum. Picky Audio kanalında da Galaxy Buds ile Buds Pro 2 ve Buds 2 Plus arasındaki -ses farkı özelinde- puanlama aynıydı ve bu sebeple biraz soğumuş durumdayım. Çift cihaz desteği olsa Galaxy Buds alacaktım. Baya kafam karıştı.
Ses kalitesinde Buds FE'nin daha önde bulunması kafamı karıştırdı. Halihazırda Buds FE, 1500 TL bandında satılıyorken tercih etsem mi diye düşünmüyor değilim. Buds 2 Plus için indirim beklemeyi düşünüyorum.
Ses kalitesinde Buds FE'nin daha önde bulunması kafamı karıştırdı. Halihazırda Buds FE, 1500 TL bandında satılıyorken tercih etsem mi diye düşünmüyor değilim. Buds 2 Plus için indirim beklemeyi düşünüyorum.
Kodekler hakkında temel bilgiye sahibim. Buds Pro 2 veya Buds 2 Plus dışında diğer CMF modellerinde AAC veya SBC kodek desteği var. LDAC kodeği, telefonum direkt olarak desteklemediği için geliştirici ayarlarından açtığımda problem yaşayabileceğimi düşünüyordum. Bu sebeple biraz daha Buds FE veya CMF Buds modellerine yöneldim açıkçası.
Kodekler hakkında temel bilgiye sahibim. Buds Pro 2 veya Buds 2 Plus dışında diğer CMF modellerinde AAC veya SBC kodek desteği var. LDAC kodeği, telefonum direkt olarak desteklemediği için geliştirici ayarlarından açtığımda problem yaşayabileceğimi düşünüyordum. Bu sebeple biraz daha Buds FE veya CMF Buds modellerine yöneldim açıkçası.
QCY Melobuds Pro satın aldım. EQ ayarı ile birlikte ses, beni memnun etti ve kulaklık, genel olarak beklentilerimi karşıladı. Daha çok uzun süre deneyimleme şansım olmadı ancak bu bütçede kulaklık bakan kullanıcılar bir şans verebilirler.