Son düzenleme:
Numpad ve multimedya tuşlu istiyorsan:

Bütçeyi 200 ₺ daha yükseltebilirsen şu ürün de numpad içeriyor. İleride buna KlasseGear'ın bilek desteğini alırsın.

TKL(Numpad içermeyen ama F1 ve ok tuşları olan) olur, ışık önemsiz ve kablosuz istiyorsan:

Mavisini öneririm, ayrıca istersen bunun da numpad versiyonu var. Şu an kullanıyorum. Ama sıkışık olduğundan TKL daha mantıklı. Yellow Switch'de Red'e göre bayağı sessiz. Kablosuz olarak da kullanıyorum. Galiba 1200-1800 MAh tam hatırlamıyorum ama bu civarda pili var. Yani ışık da olmadığından uzun süre kablosuz gidiyor. Tabii istersen kablolu da kullanabilirsin.

Daha küçük bir şey istiyorsan:

Sadece belirteyim bu tarz bir klavye kullandım. FPS oynarsan en ideali gibi duruyor. Ama F1 tuşlarını kullandığın oyunlar oynuyorsan(MMORPG veya eski oyunlar(save falan alırken)) bu klavyede F1 tuşlarını FN+F1 gibi yapıyorsun. İnan çok rahatsız edici ve sen buna basarken, başka bir FN+W falan basarsan yine klavyenin kullanımını değiştirebiliyorsun. Ben yukarıda arkadaşın önerdiği F1 tuşları olmayan Ajazz küçük klavyesini kullanmıştım. Brown switch kullandım, sessiz ve oyun için istiyorsan Red açıkcası daha iyi.

Ajazz'ın TKL olan klavyesi de var.

Lenovo sadece ürettiriyor. O da fason üretim, açıkcası ben tasarımından dolayı almazdım. Çirkin bir tasarımı var. @1135

Yine de almaya karar verirse daha uyguna satış yapan var. Size de eğer aklınızda bu tarz klavye almak varsa yukarıdaki ürünleri öneririm.

Son düzenleme:
Numpad ve multimedya tuşlu istiyorsan:

Bütçeyi 200 ₺ daha yükseltebilirsen şu ürün de numpad içeriyor. İleride buna Klassegear'ın bilek desteğini alırsın.

TKL(numpad içermeyen ama F1 ve ok tuşları olan) olur, ışık önemsiz ve kablosuz istiyorsan:

Mavisini öneririm, ayrıca istersen bunun da numpad versiyonu var. Şu an kullanıyorum. Ama sıkışık olduğundan TKL daha mantıklı. Yellow Switch'de Red'e göre bayağı sessiz. Kablosuz olarak da kullanıyorum. Galiba 1200-1800 mAh tam hatırlamıyorum ama bu civarda pili var. Yani ışık da olmadığından uzun süre kablosuz gidiyor. Tabii istersen kablolu da kullanabilirsin.

Daha küçük bir şey istiyorsan:

Sadece belirteyim bu tarz bir klavye kullandım. FPS oynarsan en ideali gibi duruyor. Ama F1 tuşlarını kullandığın oyunlar oynuyorsan(MMORPG veya eski oyunlar(save falan alırken)) bu klavyede F1 tuşlarını FN+F1 gibi yapıyorsun. İnan çok rahatsız edici ve sen buna basarken, başka bir FN+W falan basarsan yine klavyenin kullanımını değiştirebiliyorsun. Ben yukarıda arkadaşın önerdiği F1 tuşları olmayan Ajazz küçük klavyesini kullanmıştım. Brown Switch kullandım, sessiz ve oyun için istiyorsan red açıkçası daha iyi.

Ajazz'ın TKL olan klavyesi de var.

Lenovo sadece ürettiriyor. O da fason üretim, açıkçası ben tasarımından dolayı almazdım. Çirkin bir tasarımı var. @1135

Yine de almaya karar verirse daha uyguna satış yapan var. Size de eğer aklınızda bu tarz klavye almak varsa yukarıdaki ürünleri öneririm.

Sağ olun hocam. Sanırım Redragon modelini alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: