Bütçe
1000-1500 TL

tux69 5

Uzman
Yer
Kocaeli
Şu anda Inca IWM-241RS candy desing 3D Wireless model mouse kullanıyorum. Artık mouse kafayı yemeye başladı (kendiliğinden hareket ettiriyor, ani hareketleri falan algılamıyor vb.). Yeni bir mouse alacağım, şu anda palm grip tutuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Inca IWM-241RS candy desing 3D Wireless model mouse kullanıyorum. Artık mouse kafayı yemeye başladı (kendiliğinden hareket ettiriyor, ani hareketleri falan algılamıyor vb.). Yeni bir mouse alacağım, şu anda palm grip tutuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu ikisi tam sizlik. İkisi de güzel fareler. Bende VXE R1 var, onu önerebilirim.

Hocam bu ikisi tam sizlik. İkisi de güzel fareler. Bende VXE R1 var, onu önerebilirim.

Hocam ilk attığınız model 1K Hz ve 2.4ghz yok başka önerebileceğiniz model var mıdır?

Hocam o zaman vxe R1 almanızı öneririm 1K Hz yetmez ise ileride ek bir dongle alıp kullanabilirsiniz hocam şu anda indirimde zaten mouse bir de ek indirim kodu verdim kaçırmayın derim bende SE modeli var.

Hocam ilk attığınız model 1K Hz ve 2.4GHz yok başka önerebileceğiniz model var mıdır?