Bütçe
18.000 TL

yusufegekaya0

Başarılı
Yer
Karabük/Merkez
Selam, iyi geceler ve iyi sosyaller herkese. Okul ve iş için aynı zamanda internette gezinebileceğim bir laptop arıyorum. Modeller konusunda oldukça kararsız kaldım, bütçem 16-18 bin TL arası. Alacağım cihazda RAM ve SSD benim için çok önemli değil, çünkü sonradan yükseltebilirim. Daha çok işlemci, ekran kartı ve genel performans kısmına önem veriyorum. Önerebileceğiniz laptop modelleri varsa ve link atabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum. Günlük hayatta yeterli olur diye düşünüyorum ama oyunda oynarsa evet 2.el daha mantıklı.
Biraz gerçekçi olalım. Laptop ya da PC sahibi olup da oyun oynayamamak biraz üzer. Adam en azından LoL oynayabilsin doğru dürüst. Ama oynamayacaksa sorun yok, senin önerdiğini alabilir.

Biraz gerçekçi olalım. Laptop ya da PC sahibi olup da oyun oynayamamak biraz üzer. Adam en azından LoL oynayabilsin doğru dürüst. Ama oynamayacaksa sorun yok, senin önerdiğini alabilir.

LoL ve Valorant'ı zaten rahatlıkla oynayabilir. Eğer canı sıkıldıkça 1-2 oyun atıp çıkacaksa gayet alınabilecek bir laptop.

Oynar da bahsettiğim gibi doğru dürüst oynayabilsin. Zaten 720p Low grafiklerde bir zahmet oynayabilsin o laptop ile.

720p Low yapmasına gerek yok zaten LoL ve Valorant ekran kartı gerektiren oyunlar değil. 1920x1080 orta ayarlarda akıcı şekilde 200 FPS LoL oynayabilir. i7 9750H bilgisayarım ile bile rahatça oynayabiliyorum.

720p Low yapmasına gerek yok zaten LoL ve Valorant ekran kartı gerektiren oyunlar değil. 1920x1080 orta ayarlarda akıcı şekilde 200 FPS LoL oynayabilir. i7 9750H bilgisayarım ile bile rahatça oynayabiliyorum.
Testlere hiç bakmıyor olduğum için itiraz edemiyorum. Ama netteki i3-13100 + 2060S sistem 200FPS alıyor aynı oyundan. Ayarları muhtemelen olduğu gibi yani ortada.