16.000 TL bütçede ASUS TUF VG27AQM5A 27" 2K 300 Hz monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LamonGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 927
Bütçe
15.000 - 16.000 TL
Güzel bir monitör, başka alternatifleri de olabilir. Bizzat almayı düşünüp THH'de bulunan monitör davamın sonucunu beklediğim için alamadığım ekran. Herhangi bir ölü piksel veya ışık sızması sorununa karşı amazon gibi iadesi kolay bir yerden almanı öneririm.

Linkini atar misiniz acaba?

Herhangi bir incelemesini bulamadım Türkçe olarak fakat özellikler olarak harika duruyor ve fiyatı da uygun gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini atar misiniz acaba?

Herhangi bir incelemesini bulamadım Türkçe olarak fakat özellikler olarak harika duruyor ve fiyatı da uygun gibi geldi bana.
Yeni çıkan bir monitör çünkü 1.5 ay falan oldu sanırsam. Yabancı kanallarda incelemesini yapan birkaç kanal mevcut. Ben ilk gördüğümde fiyatı daha düşüktü belli ki tutan bir monitör olmuş, fiyatı yükselmiş bayağı. Alınabilir bir monitör 2K 240 Hz olarak G6 mevcut ama VA panel sevmediğimden dolayı benim tercihim bu olurdu. Dediğim gibi THH'de bekleyen monitör davam olmasa bunu alırdım.

Samsung da kaliteli fakat ASUS'un özellik olarak çok daha önde olduğunu düşünüyorum ve VA panellerin sıkıntılı olduğunu duymuştum.

Ben de şu an ASUS ROG XG249CM kullanıyorum, sisteme darboğaz yapıyor FHD olduğu için. Satıp bu modeli almayı düşünüyorum. Bu fiyata böyle özellikler imkansız ozellikle de ASUS için bence.

Katılıyorum, Ben monitör daha satışta değilken ASUS'un YouTube kanalından görmüştüm bu monitörü. Fiyatı Türkiye pazarına ilk girdiğinde yanlış hatırlamıyorsam 12 bin bandında falandı emin değilim, ama bayağı yükselmiş ona eminim. Daha da yükselebilir diye düşünüyorum tutan bir monitör olabilecek potansiyelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…