urws 17
Becerikli
Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler. İyi sosyaller diliyorum hepinize. Lenovo Legion 25-10 320 Hz monitör almayı düşünüyorum, bütçem 7K civarı. Alıp geçeyim mi, ne dersiniz?
7K edecek bir cihaz değil kesinlikle kampanyayla 5.7K'ye aldım ekranı soluk renkler çok iyi değil ama Hz yüksek farkı hissediyorsun. Önceki monitörün iyi değilse farkı anlamazsın ama 7K edeceğini sanmıyorum.
Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler. İyi Sosyaller diliyorum hepinize. Lenovo Legion 25-10 320 Hz monitör almayı düşünüyorum, bütçem 7K civarı. Alıp geçeyim mi, ne dersiniz?
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alınır hocam, IPS panel ve 320 Hz bu bütçede gayet iyi. Sisteminiz de yüksek FPS verebiliyorsa gönül rahatlığıyla alıp geçebilirsiniz.
Hocam, artık çok geç maalesef, sipariş ettim bile; fakat sizlere bir sorum olacak: İçinden DisplayPort ve HDMI kablosu çıkıyor mu?
Eki Görüntüle 268448
Hocam, artık çok geç maalesef, sipariş ettim bile; fakat sizlere bir sorum olacak: İçinden DisplayPort ve HDMI kablosu çıkıyor mu?
Eki Görüntüle 268448
Sadece Display var, HDMI kablosu yok ama Display kablosu kaliteli. Dene, ona göre sen yorumlarsın. Bir arkadaşıma gösterdim, çok iyi diyor. Benim tablet OLED, önceki monitör de iyiydi; ekran farkını anlayabiliyorum, belki de hiç fark etmezsin.
Evet hocam, kullanıcı yorumlarına göre kutudan DisplayPort kablosu çıkıyormuş; HDMI kablosu ise bulunmuyor.