özkan2345 4

Başarılı
Selamünaleyküm değerli forum üyeleri. Legion 25-10 24.5 monitör almıştım 6200 TL'ye indirim kuponum ile, dün elime ulaştı ama sanki ghosting varmış gibi oyunlarda sağa sola çevirdiğimde bulanıklık oluyor ya da bir uygulamayı pencere moduna alıp sallarsam da öyle oluyor. Acaba ghosting sorunu var mıdır? Sizce ne yapmalıyım? Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Merhaba, bende 2-3 hafta önce falan aldım monitörü. Bana da tam tersi hiç Ghosting yok gibi geldi hatta önceki monitörümde de yok sanıyordum. 25-10'a geçince eski monitörümde de mi vardı acaba dedim. Tabii biraz şans işi bir monitörde olup diğerinde olmayabilir. OverDrive'ını kontrol edin bende kaçtı hatırlamıyorum eve geçince bakabilirim.

Denedim hocam 2'ye çektim aynı 1 de de aynı ekran kartım RX 580 4 GB acaba ondan mı?

Olabilir. OverDrive 2 modu bu monitörde benim en başarılı bulduğum profil. Bizim evde 2 tane var 25-10 monitörden. Belki sürücü kaynaklı akıcılık sorunun olabilir OverDrive 4 modunda kullanıp memnun kalmamana ek olarak.

Olabilir. OverDrive 2 modu bu monitörde benim en başarılı bulduğum profil. Bizim evde 2 tane var 25-10 monitörden. Belki sürücü kaynaklı akıcılık sorunun olabilir OverDrive 4 modunda kullanıp memnun kalmamana ek olarak.

Hocam sürücüsünü yüklememişim bir de sürücü yüklenmiyor imzasız diye.

Hocam, konudan bağımsız ben de şu anki Gigabyte G24F2 monitörümü ikinci monitör yapıp bunu birinci monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce 6500 verip alınır mı?

Hocam, konudan bağımsız ben de şu anki Gigabyte G24F2 monitörümü ikinci monitör yapıp bunu birinci monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce 6500 verip alınır mı?

Hocam eğer Lenovo Legion 25-10 alacaksanız bence bekleyin bende ghosting problemi var gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer Lenovo Legion 25-10 alacaksanız bence bekleyin bende ghosting problemi var gibi.

Beklerim hocam, Amazon iadem yatacak zaten yarın veya öbür gün, öyle alacağım. Siz çözemezseniz başka monitör bakarım. Büyük ihtimal bu konuyu ve sizi takipteyim. Beni de bilgilendirirseniz, sorun çözülmezse alternatif bir şey alırım.