Benim için rahat hocam. Deri koltuk kadar rahat değiller kumaş olduğu için ama deri koltuğunda terletme ve derisinin soyulma durumu vs oluyor. Sanırım ZIO Fabric Premium daha rahatmış ama onunda eksi yönleri var. Eğer İstanbuldaysanız Titanseat denemek için yeri var diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 16.000 TL
Benim için rahat hocam. Deri koltuk kadar rahat değiller kumaş olduğu için ama deri koltuğunda terletme ve derisinin soyulma durumu vs oluyor. Sanırım ZIO Fabric Premium daha rahatmış ama onunda eksi yönleri var. Eğer İstanbuldaysanız Titanseat denemek için yeri var diye biliyorum.
Zio için bildiğiniz eksiler nelerdir?
Rahatlık olarak iyi olduğunu fakat satış sonrası desteğinin iyi olmadığını ve kalitesinin fiyatına göre iyi olmadığını söyleyen kişiler vardı. Ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla. Bende zaten aldığım koltukla fabric premium arasında kalmıştım. Titanseat daha ucuz ve aynı özelliklere sahipti. Zıo'dan da kalite olarak daha iyi olduğunu söylediler. Benim kolçağın birinde sorun vardı wp üzerinden ilettiğiniz zaman hemen yenisini gönderiyorlar. Satış sonrası destekleri gerçekten iyiydi. Siz yine güzelce araştırın hocam gidip inceleme şansınız varsa fiziksel inceleyin.
Rahatlık olarak iyi olduğunu fakat satış sonrası desteğinin iyi olmadığını ve kalitesinin fiyatına göre iyi olmadığını söyleyen kişiler vardı. Ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla. Bende zaten aldığım koltukla fabric premium arasında kalmıştım. Titanseat daha ucuz ve aynı özelliklere sahipti. Zıo'dan da kalite olarak daha iyi olduğunu söylediler. Benim kolçağın birinde sorun vardı wp üzerinden ilettiğiniz zaman hemen yenisini gönderiyorlar. Satış sonrası destekleri gerçekten iyiydi. Siz yine güzelce araştırın hocam gidip inceleme şansınız varsa fiziksel inceleyin.
Ankara'da olduğum için inceleyebilme şansım yok sanırım hocam.
Ayrıca koltuğun tekerlekleri çok iyi, hiç ses çıkarmıyor bu benim için önemli bir detaydı. Cızırtı sesi de gelmiyor mekanizmalardan.Rahatlık olarak iyi olduğunu fakat satış sonrası desteğinin iyi olmadığını ve kalitesinin fiyatına göre iyi olmadığını söyleyen kişiler vardı. Ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla. Bende zaten aldığım koltukla fabric premium arasında kalmıştım. Titanseat daha ucuz ve aynı özelliklere sahipti. Zıo'dan da kalite olarak daha iyi olduğunu söylediler. Benim kolçağın birinde sorun vardı wp üzerinden ilettiğiniz zaman hemen yenisini gönderiyorlar. Satış sonrası destekleri gerçekten iyiydi. Siz yine güzelce araştırın hocam gidip inceleme şansınız varsa fiziksel inceleyin.
İstanbulda incelemek için mağazalarının olduğunu biliyorum ama Ankara da var mı bilgim yok. Belki ZIO için vs vardır emin değilim.Ankara'da olduğum için inceleyebilme şansım yok sanırım hocam.