Bütçe
4.000-5.000 TL

berat_01

Başarılı
Oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Çok bir özellik beklemiyorum, rahat olsun yeter. Bütçe düşük zaten, farkındayım. Mutfak sandalyesinden kurtarsın yeter :)

Bu bütçelere oyuncu koltuğu alma, ciddi söylüyorum. Şekline kanmayın. Oyuncu koltukları aslında rahat ama sizin bu bütçede dediğiniz şey sadece dış görünüşü oyuncu koltuğu olanlar. Ucuz plastiğe iki kat sünger koy, yanlardan desenli yap, al sana oyuncu sandalyesi (yersen). Bütçe artırma seçeneği yoksa ofis koltuğu al, cidden daha rahat edersin. Bende de var işte Rampage'in o bütçelerdeki bir koltuğu. İlk başta güzel geliyor ama aradan zaman geçince çöküyor ve alttaki plastiği hissediyorsun. Görseli sadece öneri için attım, o tarzlardan alabilirsin, random hepsi neredeyse aynı oluyor zaten. Daha önce bel ağrım yokken Şok'tan aldığımız dandik ofis sandalyesini kullanıyordum, bir de üstüne ortopedik minder almıştık, krallar gibi oturuyordum. Bel ağrısı problemlerim olunca Razer Iskur V2 aldım. Tabii sağlık her şeyden önemli, yoksa deli değilim bir koltuğa 30 bin TL vereceğim.
1779728750919.webp