A36’da iyidir hocam aslında. Ne gibi kullanım olucak?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Bütçeyi yüksek söyleseydiniz benim de tercihim ve önerim A55 olacaktı.
- Makaleler
- 6
İyi çok iyi ancak güncelleme almayacak artık. Custom ROM atabilecekseniz net alın.
Onun dışında A36, A55 bakılabilir. A36'da awesome ıntelligence var güzel özellikler var yani. AX6 serisine Samsung biraz daha önem verdi.
İkinci el tercih eder misiniz bir de hocam?
AI pek önemli özellik değil. Ya A55 ya da yurt dışı Xiaomi 14t alabilir. S21 FE yi eğer ısınma sorunları ve kötü bataryası göz önünde bulundurarak alması lazım.
İkinci elde S22 alabilir.
Kullanıma göre önerim yapmam daha doğru olur. Ve şimdiki telefonu nedir? En önemlisi herhangi bir marka tablet,saat gibi bir eşyası var mı? Varsa o marka bir telefon önermem en iyisi. Çünkü ekosistem olur.
S21FE mesela kamera olarak mükemmel. A36/A55 günlük kullanım için ve batarya olarak güzel.
S21FE mesela kamera olarak mükemmel. A36/A55 günlük kullanım için ve batarya olarak güzel.
3507Enes
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanıma göre önerim yapmam daha doğru olur. Ve şimdiki telefonu nedir? En önemlisi herhangi bir marka tablet, saat gibi bir eşyası var mı? Varsa o marka bir telefon önermem en iyisi. Çünkü ekosistem olur.
S21 FE mesela kamera olarak mükemmel. A36/A55 günlük kullanım için ve batarya olarak güzel.
İphone 6'dan geçilecek. Telefonun sık düşmesiyle dayanıklı olması, batarya ömrünün uzun olması ve kamerasının iyi olması önemli. Honor X9b düşünüyorlar, özellikle sağlamlığı nedeniyle.
A55 veya A36 öneririm.
- Makaleler
- 6
iPhone 6'dan geçecek.
Telefon çok düsüyormuş sağlam olmaso ve bataryanın uzun gitmesi önemli. Bir de kamerası iyi olsun.
Honor X9b ye bakıyorlar. Sağlamlık yüzünden.
Sağlamlıkta magic 7 Lite alınabilinir.
AI pek önemli özellik değil. Ya A55 ya da yurt dışı Xiaomi 14t alabilir. S21 FE yi eğer ısınma sorunları ve kötü bataryası göz önünde bulundurarak alması lazım.
İkinci elde S22 alabilir.
Çok önemli daha 1 dk geçmeden kullandım. Özellikle Circle To Search çok yararlı.
- Makaleler
- 6
Çok önemli daha 1 dk geçmeden kullandım. Özellikle circle to Search çok yararlı.
Google Search A55'te yok mu?
Bilmiyorum ben önemli değil demiş ya ona yanıt olarak söyledim.
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası MSI Afterburner'da bilgiler gözükmüyor
- Michael MYERS
-
-
-
-
-