Profesyonel seviyede Valorant oynuyorum, e-spor düşünüyorum. 360 Hz veya üstü lazım. En fazla 16 bin TL bütçem var. Şu an kullandığım monitör 31.5 inç Curved monitör. Monitör flat olsun. Kaç inç olacak karar veremiyorum. Ya 24.5 ya da 27 diye düşünüyorum Alienware AW2523HF modeli mantıklı geldi. Rekabetçi oyunlar için boyut, monitör önerileriniz varsa sevinirim.
The Dell Alienware AW2523HF is a 25-inch, 1080p gaming monitor with a 360Hz refresh rate that's part of Dell's Alienware lineup. It replaces the Dell Alienware A...
The Dell Alienware AW2523HF is a 25-inch, 1080p gaming monitor with a 360Hz refresh rate that's part of Dell's Alienware lineup. It replaces the Dell Alienware A...
Vatan Bilgisayarda ürün satın alınmadan paket açılmıyor. Ölü piksel çıktığı zaman iade edebilirsiniz. Ölü piksel çıkmadığı durumda iade almıyorlar. Durum Samsun'da bu şekilde. Bulunduğunuz şehirde mağazaya sorun belki mağazadan mağazaya değişkenlik gösterebilir.
e-spor için monitör alıyorsan 96khz+ bir tüplü monitör satın almalısın piyasadaki 500hz monitörlerden daha hızlı haraket akıcılığı oled den daha iyi. giriş gecikmesi 0ms half life için hala crt ile oynarım
Vatan bilgisayarda ürün satın alınmadan paket açılmıyor. Ölü piksel çıktığı zaman iade edebilirsiniz. Ölü piksel çıkmadığı durumda iade almıyorlar. Durum Samsun'da bu şekilde. Bulunduğunuz şehirde mağazaya sorun belki mağazadan mağazaya değişkenlik gösterebilir.
Evet var hocam. Mesela IPS Glow denilen illet denk geldi ve çok fazla olsun ama monitörde ölü piksel yok. İade almıyorlar. Bu yüzden internet alışverişi yapın.