Bütçe
16.000 TL

z4ngetsu

Uzman
Merhaba,

Profesyonel seviyede Valorant oynuyorum, e-spor düşünüyorum. 360 Hz veya üstü lazım. En fazla 16 bin TL bütçem var. Şu an kullandığım monitör 31.5 inç Curved monitör. Monitör flat olsun. Kaç inç olacak karar veremiyorum. Ya 24.5 ya da 27 diye düşünüyorum Alienware AW2523HF modeli mantıklı geldi. Rekabetçi oyunlar için boyut, monitör önerileriniz varsa sevinirim.

Overdirve Extreme moduna alınca ortalama 7.8 milisaniye gecikmesi var mış. Biraz yüksek, yazdıklarım hakkında bir sonuç bulamadım.

Hocam cidden dediklerinizi anlamıyorum. :D Hangi monitörü tercih etmeyilim? Alienware AW2523HF mi yoksa ASUS ROG STRIX XG259QNS mi?

DELL pek uygun değil e-spor için, tepkime süresi biraz yüksek. ASUS seçebilirsin.

Bu daha güncel bunu al istersen. Oturduğun yerde Vatanbilgisayar varsa oradan görerek alabilirsin. Ölü piksel testi de yaparlar orada senin için.

Vatan Bilgisayarda ürün satın alınmadan paket açılmıyor. Ölü piksel çıktığı zaman iade edebilirsiniz. Ölü piksel çıkmadığı durumda iade almıyorlar. Durum Samsun'da bu şekilde. Bulunduğunuz şehirde mağazaya sorun belki mağazadan mağazaya değişkenlik gösterebilir.

e-spor için monitör alıyorsan 96khz+ bir tüplü monitör satın almalısın piyasadaki 500hz monitörlerden daha hızlı haraket akıcılığı oled den daha iyi. giriş gecikmesi 0ms half life için hala crt ile oynarım :D

Vatan bilgisayarda ürün satın alınmadan paket açılmıyor. Ölü piksel çıktığı zaman iade edebilirsiniz. Ölü piksel çıkmadığı durumda iade almıyorlar. Durum Samsun'da bu şekilde. Bulunduğunuz şehirde mağazaya sorun belki mağazadan mağazaya değişkenlik gösterebilir.

Bende samsundayım. İade almama gibi bir ihtimal var mı?