Düşmez,
@ggbye müsaitken ayarlarını iletsin. Valorant'ta verim aldığı ayarları paylaşır. CL26 Tuning ile yeterli. 4070 Ti ile alakalı bir durum yok zaten CS'de. Yine de CS ve BIOS ince ayar çekmen lazım her türlü. CS biraz bozuk bir oyun. Core 0-1 abanıp diğer 6 tanesini neredeyse uyutuyor.
Windows Debloat vesaire de önemli yine. Winutil Script kullanırsın. Armoury Crate muhtemelen kurmak isteyeceksin ama baş belası bir yazılım. Oyunlarda drop dahi yapabiliyor. Halen daha bir düzelme gözlemleyemedim. Lian Li ve Armoury Crate ile başın dertte olabilir yani. Onun haricinde ince ayarlar ile verim alacağın bir sistem olur.
Bir de şurada bahsettiğin voltaj kısımlarında sorun yok, A620'de bile 2 Volt verebiliyorsun. Hatta MSI 3 EXPO voltajı eşlediği için
@muhammetaktas122 IMC+DRAM uçurmuştu. 1.8-1.9V DRAM için limit sayılır, 1.55V da bellek kontrolcü limiti. 1.8 aşmamak lazım RAM kanadında. 1.75 bırakılır genelde güvenli değer Hynix'te. 6000 CL26 için sende zaten bunlara gerek yok. ASUS kartlarda herhangi bir voltaj sınırlaması yok yani. Yapay zeka çok sallıyor, ben de hiç tutarlı bilgi alamadım herhangi birinden.
Bu anakart ile beraber DRAM aktif soğutma işini de çözmen gerekli. Arkadaşlar paylaşır, hepsinde görsel mevcut.
@Krmm CS için gerekli olacak.