Merhaba iyi sosyeller. Dün annemin telefonu iyice kullanılmaz hale geldiğini gördüm. Samsung A9 kullanıyor ilk çıktığında satın almıştım çokça iyi telefondu, tek kamerasında sorun yaşamıştık, annem beğeniyordu o telefonu. Ekranda YouTube simgesi fotoğraf simgesi ve telefon simgeleri gibi şeyler kalıcı olarak gözüküyor. Şebekesi çekmemeye başlamış. Şarj zaten pek sağlıklı değil, takılma olmayan telefonda çökmeler yaşanıyor hep bunlar küçük kardeşimden kaynaklı, A9 ona vericegiz ömrünü bitirene kadar zaten bitiyor iyice kullansın. Sıkılma aşamasında PUBG oynuyor sadece. Yeni alıcağımız telefona oyun yüklenmeyecek diye söz verdirdim.
Annem'e en iyisini alamasam bile buna değer bir telefon almak istiyorum. Kaldığım şehirde Teknosa ve vatan mağazası var en yakın olarak. Fiyat konusuna değinirsek 13-16 bine kadar çıkartabiliyorum ufak üstüne ekleme yapabilirim.
Annem'e en iyisini alamasam bile buna değer bir telefon almak istiyorum. Kaldığım şehirde Teknosa ve vatan mağazası var en yakın olarak. Fiyat konusuna değinirsek 13-16 bine kadar çıkartabiliyorum ufak üstüne ekleme yapabilirim.
mağaza daha samimi geliyor, site ve mağaza fiyatlar bence fazla fark yaratmaz ya, fark olsa bile mağazadan tarafım.