16.000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bütçe
16.000 TL
Şarj adaptörünü bana söylemişlerdi. 700-800 tl istendi ben sandım ki normal kullandığımız şarj adaptörleri değilmiş. Fakat eski iphone telefonumun şarj aleti oluyo umarım sorun yaratmaz ufak bi ısıntısı var şarj olurken normaldir herhalde.

Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullansin anneniz.

Teşekkür ediyorum şükranlarımla. Sağ olun umarım daha iyisi sizin olur gönlünüzce olsun. Selam olsun bütün annelerimize

@22547, 700 TL adaptore vermeyin. Spigen'in orijinal adaptorleri 300 400 TL. Onları alsanız yeterli. Hayırlı olsun tekrardan.

Kusura bakmayın sizin mesajına dönüş yapamadım görmedim açıkçası onu da değerlendirmek için sorabilirdim. Şu anda var eski telefonumun şarj aleti onunla şarj ediyorum ısınıyor ekranın üstü normal mi acaba? Derecesini falan nasıl ölçümlüyebilirim zarar vermesem daha iyi olur. Spigen'e bakayım çok sağ olun. Teşekkür ediyorum.

Telefon yeni alınmıs. Bitirene kadar kullanın sonra şarj edin. Ayrıca batarya kendini optimize eder. Hepsiburada'dan bakın. Rica ederim.

Telefon yeni alınmıs. Bitirene kadar kullanın sonra şarj edin. Ayrıca batarya kendini optimize eder. Hepsiburada'dan bakın. Rica ederim.

%50 şarj ile açıldı telefon, kişisel şeyleri yükledim ardından şarja taktım. bakacağım buraya atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…