Bütçe
16.000-20.000 TL civarı

ADT

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Artık telefonumun değişmesi gerektiğini farkettim, ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı. Bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum. 15-16 bin TL gibi bir bütçem var fakat gerçekten 16 binlik bir telefonla 20 binlik bir telefonun çok farkı varsa 20 bin civarlarına çıkabilirim. Kalemli olursa -bu önemli bir madde- veya Z Fold gibi olursa -bu fiyat bandında mümkün olduğunu düşünmüyorum ama söylemek istedim- çok sevinirim çünkü tablet olarak da kullanma şansım var.

Teşekkürler.

Note 20 Ultra'dan baska cok secenek yok gibi. Onun da ikinci ellerinin hak ettiginden pahali oldugunu dusunuyorum acikcasi. 20K bandina kadar S21 Ultra da bulabiliyorsunuz ama cihaz desteklese bile kalemi cihazda saklayamiyorsunuz. Ayrica kalemi sizin temin etmeniz gerekiyor. Pek de pratik degil kisacasi.

Note 20 Ultra'dan baska cok secenek yok gibi. Onun da ikinci ellerinin hak ettiginden pahali oldugunu dusunuyorum acikcasi. 20K bandina kadar S21 Ultra da bulabiliyorsunuz ama cihaz desteklese bile kalemi cihazda saklayamiyorsunuz. Ayrica kalemi sizin temin etmeniz gerekiyor. Pek de pratik degil kisacasi.
Kalemsiz olarak ne olabilir?