Bütçe
15.000-16.000 TL

meetri 1

Uzman
Merhaba, 2 hafta içerisinde bir oyuncu koltuğu satın almayı planlıyorum. Kumaş olması önemli, oturak yeri geniş olmalı. Sürekli bağdaş kuruyor veya bir ayağımı koltuğun üzerine koyuyorum. Malzeme kalitesi iyi olmalı.

Çok fazla marka var ve hangileri gerçekten kaliteli anlamak çok zor; her marka için olumlu ve olumsuz bir sürü yorum var. Şu an için aklımda olan 2 seçenek: Zio Gaming'ten özelleştirilmiş bir koltuk veya Exvega Andromeda Pro düşünüyorum.

Diğer bir sorum ise sizce ayak uzatma desteği olan bir koltuk mu alayım yoksa ayak uzatacağım bir puf vs. bir şey mi alayım? Ayak uzatmam önemli çünkü oturur pozisyonda çok duramıyorum; sürekli ayaklarımı uzatıyorum.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. (Bütçemi gerçekten değecekse 17500 e falan çıkartabilirim.)

Timob Teraphi tarzı koltuklar çok kafamı karıştırıyorlar. Bahsettiğim koltuklar kumaş ve içi biraz daha dolu olduğu için yastık hissiyatı veriyorlar ancak Timob Teraphi tarzı koltuklar çok düz emin olamıyorum.
Omurgaya daha çok önem veren koltuk çünkü hocam. Lizbon'un en büyük avantajı omurgası.

IKEA oyuncu koltuklarını araştırdın mı? Önerdiğimden değil, düşünceni merak ettim... Ben de bakınıyorum da.