16.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
16.000 TL
@Surface Area, Olabilir. Hem NFC'de var. Ancak ben CMF alırdım yazılımdan dolayı. GM'in yazılımı kötü demiyorum fakat ben sevmedim.

Ben derinlemesine inceledim cihazı. Bilenler bilir, zamanında Nothing Phone (2a) da kullanmışlığım var.

Baktığım ve incelediğim kadarıyla bir farkları yok ikisinin de. İkisi de Quick Panel'i özelleştirmiş, o kadar...

Gerek görmüyorum ya. A57'lerin, Nova 14 Pro'nun vs. yapacağı işi bu da yapacak. Kamerada önemli olmadığı için gerek görmedim.
Ben olsam yine de GM yerine Samsung alirdim. Tamiri vs. daha basit. Global capta bir model bir de. Bizim bolgede 17, 18 bine gordum. 2K icin deger. A37'den bahsediyorum.

Ben olsam yine de GM yerine Samsung alirdim. Tamiri vs. daha basit. Global capta bir model bir de. Bizim bolgede 17, 18 bine gordum. 2K icin deger. A37'den bahsediyorum.

A37'yi eğitim indirimiyle alabilirim aslında. Hatta bütçeyi 30 bin bandına yükseltebilirim. Ama çok da bütçe artırmak istemiyorum ucuza kapatmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…