- Makaleler
- 23
Bilmiyorum. HWP'nin incelemesindeki stock OS'u beğenmemiştim GM 26 Pro'nun.Standart stock Android ne kadar kötü olabilir ki? CMF de çok farklı değil.
Bilmiyorum. HWP'nin incelemesindeki stock OS'u beğenmemiştim GM 26 Pro'nun.Standart stock Android ne kadar kötü olabilir ki? CMF de çok farklı değil.
@Surface Area, Olabilir. Hem NFC'de var. Ancak ben CMF alırdım yazılımdan dolayı. GM'in yazılımı kötü demiyorum fakat ben sevmedim.
Bilmiyorum. Hwp'nin incelemesindeki stock OS'u beğenmemiştim GM 26 Pro'nun.
Zaten kötü bir cihaz değil. S22'den sonra çoğu şeyde (batarya hariç) downgrade yaşaman gerekecek sadece.Status barı kötü sadece o kadar. CMF Phone 1 gibi ikisi de Android 16 da. Ancak şu an Android 9 kullanılıyorken Android 16 uzun süre gider.
Zaten kötü bir cihaz değil. S22'den sonra çoğu şeyde (batarya hariç) downgrade yaşaman gerekecek sadece.
Evet. Fakat yine de iyi düşünmen lazım. Muhtemelen tek bir hakkın olacak telefon almak için.Downgrade umurumda değil. Senin S23'ten Nothing Phone 1'e downgrade yapman gibi. Mutlu olmam yeterli.
Bir de konudan bagimsiz bütçe niye dustu hocam? A57 falan konusuyorduk biz? En azindan A36'ya cikamaz misin mesela?
Ben olsam yine de GM yerine Samsung alirdim. Tamiri vs. daha basit. Global capta bir model bir de. Bizim bolgede 17, 18 bine gordum. 2K icin deger. A37'den bahsediyorum.Gerek görmüyorum ya. A57'lerin, Nova 14 Pro'nun vs. yapacağı işi bu da yapacak. Kamerada önemli olmadığı için gerek görmedim.
Ben olsam yine de GM yerine Samsung alirdim. Tamiri vs. daha basit. Global capta bir model bir de. Bizim bolgede 17, 18 bine gordum. 2K icin deger. A37'den bahsediyorum.