16.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
16.000 TL
@Simon, A57'ye rakip değil X8 Pro. Çünkü ikisi de farklı amaçlara hitap eden iki güzel telefon. Bana UI, kamera, malzeme kalitesi önemli olsaydı A57 seçerdim.
Ancak batarya, kutunun dolu olması ve Samsung boykot olmasından seçebilirim.
Acaba Mi Store takas konusunda kolaylık sağlar mı?

Bence farkli dunyalarin cihazlari olsalar bile rakipler. Cogunluk Samsung'u tercih eder bu ikilimde. Ben de dahilim o kitleye.

İkisi de güzel telefon dediğim gibi. En azından HyperOS for POCO vasatın üstü. Bu yüzden yazılımı göz önüne alarak alabilirim.
Sen halledersin. Noob kullanici degilsin ne de olsa. Poco sana gider bence. X8 Pro'da gayet iyidir. Özellikle bataryada derin bir oh cekersin.

Sen halledersin. Noob kullanici degilsin ne de olsa. POCO sana gider bence. X8 Pro'da gayet iyidir. Özellikle bataryada derin bir oh cekersin.

Noob demeyelim az çok anlıyorum diyelim. Sonuçta herkes bu alanla ilgilenmiyor. Hem benim için yeni deneyim olur.

@Simon, S22 cihazımda ekranda çizik ve kozmetik durumu ortalama olduğu için 7-9 bin arasında bir fiyat teklifi alıyorum. Yani sizce Mi Store cihazı alır mı?

Son düzenleme:
Bence sansini dene. Benim S23'u de 12 bine falan aliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…