- Makaleler
- 6
Bence farkli dunyalarin cihazlari olsalar bile rakipler. Cogunluk Samsung'u tercih eder bu ikilimde. Ben de dahilim o kitleye.@Simon, A57'ye rakip değil X8 Pro. Çünkü ikisi de farklı amaçlara hitap eden iki güzel telefon. Bana UI, kamera, malzeme kalitesi önemli olsaydı A57 seçerdim.
Ancak batarya, kutunun dolu olması ve Samsung boykot olmasından seçebilirim.
Acaba Mi Store takas konusunda kolaylık sağlar mı?
Bence farkli dunyalarin cihazlari olsalar bile rakipler. Cogunluk Samsung'u tercih eder bu ikilimde. Ben de dahilim o kitleye.
Sen halledersin. Noob kullanici degilsin ne de olsa. Poco sana gider bence. X8 Pro'da gayet iyidir. Özellikle bataryada derin bir oh cekersin.İkisi de güzel telefon dediğim gibi. En azından HyperOS for POCO vasatın üstü. Bu yüzden yazılımı göz önüne alarak alabilirim.
Sen halledersin. Noob kullanici degilsin ne de olsa. POCO sana gider bence. X8 Pro'da gayet iyidir. Özellikle bataryada derin bir oh cekersin.
Bence sansini dene. Benim S23'u de 12 bine falan aliyorlar.Noob demeyelim az çok anlıyorum diyelim. Sonuçta herkes bu alanla ilgilenmiyor. Hem benim için yeni deneyim olur.
@Simon, S22 cihazımda ekranda çizik ve kozmetik durumu ortalama olduğu için 7-9 bin arasında bir fiyat teklifi alıyorum. Yani sizce Mi Store cihazı alır mı?
Bence sansini dene. Benim S23'u de 12 bine falan aliyorlar.
Bol sans. Guzel sonuclar alirsin umarim.Normalde sağlamsa 12 bin civarı teklif ediyorlardı. Keşke hepsideki gibi bir sistem olsa.
Neyse ya yakında zaten giderim bir ara.
Bence sansini dene. Benim S23'u de 12 bine falan aliyorlar.