16.500 TL'ye telefon önerisi

Önceden Redmi 9T kullanıyordum fakat bozulduğu için yeni bir telefona geçmek istiyorum. 9T benim için felaketti, hiç sağlam değildi. Bu fiyata değecek telefon önerilerinizi bekliyorum.
Güncelleme sıkıntı değilse güzel bir telefon arıyorsanız S21FE 2.Nesil. İçinde yapay zeka var ama kırpılmış. Onun dışında A36 bakılabilir.

Buradan 16k ya 256 GB versiyonunu alabilirsiniz.
Teşekkürler. Başka alternatif bulamazsam buna yöneleceğim.

@0868t3, A56 128GB olan halini öğrenci indirimi ve eski telefon değiştirme kampanyası ile almak mantıklı mıdır hocam?

Son düzenleme:
@0868t3, A56 128 GB olan halini öğrenci indirimi ve eski telefon değiştirme kampanyası ile almak mantıklı mıdır hocam?

Mantıklı tabii. Eski telefonunu baska biri kullanmayacaksa ver gitsin. Bence bu telefon uzun süreler götürecek seni bu yüzden 256 GB olanını al bence. Ben 128 yeter diye aldım ama şu an 110 120 GB var anca yetiyor.

Mantıklı tabii. Eski telefonunu baska biri kullanmayacaksa ver gitsin. Bence bu telefon uzun süreler götürecek seni bu yüzden 256 GB olanını al bence. Ben 128 yeter diye aldım ama şu an 110 120 GB var anca yetiyor.
Ben çok fotoğraf çeken birisi değilim, yeteceğini düşünüyorum. Honor 200'e ne diyorsunuz hocam, alınır mı sizce?

Ben çok fotoğraf çeken birisi değilim, yeteceğini düşünüyorum. Honor 200'e ne diyorsunuz hocam, alınır mı sizce?

Uygulamalar ve sistem cok yer kaplar. Bende cok fotograf cekmiyorum ama gelecekte yetmeyebilir belki. Honor 200 kesinlikle daha iyi ama arada fiyat farkı var. Honor 200 işlemci ekran ve ön kamerada daha iyi ama arka kamerada denkler diyebilirim A36 ile. Honor 200'e paran varsa tercih edilebilinecek bir model ama A56 da tercih edebilirsin. Honor 200 ikisinden daha iyi ekranı olsa da A56 daha güçlü işlemcisi ve neredeyse kamera olarak Honor biraz daha önde olsa da A56 da uzmez.
A36 cok para vermeden alabilirsin
A56 veya Honor 200 arasında tercih yapmalısın.

Uygulamalar ve sistem cok yer kaplar. Bende cok fotograf cekmiyorum ama gelecekte yetmeyebilir belki. Honor 200 kesinlikle daha iyi ama arada fiyat farkı var. Honor 200 işlemci ekran ve ön kamerada daha iyi ama arka kamerada denkler diyebilirim A36 ile. Honor 200'e paran varsa tercih edilebilinecek bir model ama A56 da tercih edebilirsin. Honor 200 ikisinden daha iyi ekranı olsa da A56 daha güçlü işlemcisi ve neredeyse kamera olarak Honor biraz daha önde olsa da A56 da uzmez.
A36 cok para vermeden alabilirsin
A56 veya Honor 200 arasında tercih yapmalısın.
Yardım için sağ olun. Bu iki ürün arasında tercihimi gerçekleştireceğim.

S21 FE aldım geçen sene. Çok memnunum her açıdan beni tatmin etti. Size de öneririm. Benimki Exynos model çok memnunum sadece oyunda ısınıyor o kadar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt