16 GB RAM kaç yıl götürür?

Uranos 91

Bilgin
Yer
Adana
Bu aralar neredeyse çoğu insan en az 16 GB Ram kullanıyor; o da en az. Sizce çoğunlukla yüksek grafikli hikaye oyunları oynayan ve 16 GB RAM kullanan birisi ne zaman yükseltme yapmalı? Şu an 16 GB kullanıyorum ve yetersiz geliyor bana.

Windows 11'i stok kullanıyorsan pek götürmeyeceği aşikar. Custom ISO'lar kullanabilirsin RAM tüketimi daha düşük, artık 32 standart oldu 16 idare etmelik.

Windows 11'i stok kullanıyorsan pek götürmeyeceği aşikar. Custom ISO'lar kullanabilirsin RAM tüketimi daha düşük, artık 32 standart oldu 16 idare etmelik.
Peki laptopa RAM yükseltmesi yapmanın bir yolu var mı?

Var çoğu model yükseltmeye müsait. Fakat bu işlemi sen yaptığında garanti devre dışı kalıyor mu markaya sorman gerek bazılarında devre dışı kalabiliyor. Bir de gömülü modeller olur onlara yükseltme yapamazsınız fakat günümüzde pek kaldığını düşünmüyorum.

Kullandığınız laptop marka/modeline göre videolarını bulabilirsiniz. Yükseltme yapmadan önce servise danışıp, yükseltmenin garanti dışına çıkarıp/çıkarmayacağını sorun. Bazı markalar cinslik yapabilir. İşinizi garantiye alın.
Ayrıca 16 GB RAM şuan sınırda. Yeni çıkan oyunların minimum gereksinimi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…