Bu aralar neredeyse çoğu insan en az 16 GB Ram kullanıyor; o da en az. Sizce çoğunlukla yüksek grafikli hikaye oyunları oynayan ve 16 GB RAM kullanan birisi ne zaman yükseltme yapmalı? Şu an 16 GB kullanıyorum ve yetersiz geliyor bana.
Detaylar
Kim cevapladı?user44 4
Uzman
Bu aralar neredeyse çoğu insan en az 16 GB RAM kullanıyor; o da en az. Sizce çoğunlukla yüksek grafikli hikaye oyunları oynayan ve 16 GB RAM kullanan birisi ne zaman yükseltme yapmalı? Şu an 16 GB kullanıyorum ve yetersiz geliyor bana.
Windows 11'i stok kullanıyorsan pek götürmeyeceği aşikar. Custom ISO'lar kullanabilirsin RAM tüketimi daha düşük, artık 32 standart oldu 16 idare etmelik.
Peki laptopa RAM yükseltmesi yapmanın bir yolu var mı?Windows 11'i stok kullanıyorsan pek götürmeyeceği aşikar. Custom ISO'lar kullanabilirsin RAM tüketimi daha düşük, artık 32 standart oldu 16 idare etmelik.
İşlemci ve ekran kartınız nedir?Peki laptopa RAM yükseltmesi yapmanın bir yolu var mı?
user44 4
Uzman
Peki laptopa RAM yükseltmesi yapmanın bir yolu var mı?
Var çoğu model yükseltmeye müsait. Fakat bu işlemi sen yaptığında garanti devre dışı kalıyor mu markaya sorman gerek bazılarında devre dışı kalabiliyor. Bir de gömülü modeller olur onlara yükseltme yapamazsınız fakat günümüzde pek kaldığını düşünmüyorum.
İ7 12.nesil
RTX 4060.
Zaten 1080p oynuyorsunuz. 16GB RAM yeterli.
Captain Skriniar 92
Üstün
Kullandığınız laptop marka/modeline göre videolarını bulabilirsiniz. Yükseltme yapmadan önce servise danışıp, yükseltmenin garanti dışına çıkarıp/çıkarmayacağını sorun. Bazı markalar cinslik yapabilir. İşinizi garantiye alın.Peki laptopa RAM yükseltmesi yapmanın bir yolu var mı?
Ayrıca 16 GB RAM şuan sınırda. Yeni çıkan oyunların minimum gereksinimi oldu.
Son düzenleme:
Götürmez 1080p diye de güvenme.