Ben 16GB DDR4 kullanıyorum hala teklemedi bile. Uzun ömürlü değil orasına katılıyorum ama şuan gayet yeterli.
Ben 16GB DDR4 kullanıyorum hala teklemedi bile. Uzun ömürlü değil orasına katılıyorum ama şuan gayet yeterli.
Eli kulağında işte ama yükseltme için 1-2 sene beklenmemeli.Ben 16GB DDR4 kullanıyorum hala teklemedi bile. Uzun ömürlü değil orasına katılıyorum ama şuan gayet yeterli.
VRAM değil bu olsa bile çok minimal bir fark olur. Her ortalama diyebileceğimiz şeyi 2K için yetersiz diye etiket basıp gönderemeyiz. Yetersizlik 2K'dan kaynaklı değil oyun motoru ve benzeri şeyden kaynaklı olur yani sistem yetersizse isterse 1080p olsun yine stutter falan yapacaktır.
Günümüz de bu durum 32'ye kayıyor gibi duruyor bende oyun için kullandığım sistemi şu RAM fiyatları düzelirse 64'e geçirmeyi düşünüyorum üstü de gereksiz diye düşünüyorum.Bu aralar neredeyse çoğu insan en az 16 GB RAM kullanıyor; o da en az. Sizce çoğunlukla yüksek grafikli hikaye oyunları oynayan ve 16 GB RAM kullanan birisi ne zaman yükseltme yapmalı? Şu an 16 GB kullanıyorum ve yetersiz geliyor bana.