16 MBPS hız bile alamıyorken GPON'a geçiş hikayesi

Hocam teşekkürler öncelikle anlatımınız için. Ayrıyeten bir sorum olacak. Şu anda bir binada oturuyorum. Fiber altyapı var olarak geçiyor fakat 100mbps alınabiliyor türknet üzerinden. Fiber dairelere kadar döşenmiş durumda kablolarla. Ben şimdi 1000mbps almak istediğimde tekrardan altyapı mı döşenmesi gerek bu durumda?

Aslında durum şu. Türksat yeni yaptığı şebekelerde tamamen gpona dönüyor. Mevcut altyapısınıda yavaş yavaş gpona dönüşüm sağlıyor. Benim tavsiyem bu altyapıda minimum 100 mbps kullan. Eğer sınırsız fiyatı yüksek gelecek ise 100 mbps akıllı sınırsız tarifesi var onu kullanabilirsin. turksatkablonet.com buradan aktif kampanyaları görebilirsin. Fiyat olarak uygun gelenini tercih et veya mevcut kampanyan üzerinden çağrı merkezini arayarak tarifeni güncelleyebilirsin.

Geldi.

@keksavar 1000'e 100'ü yapıştırdım valla. Acımadım kendime.

Ben şimdi 1000mbps almak istediğimde tekrardan altyapı mı döşenmesi gerek bu durumda?
Tam olarak TurkNet altyapısında nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim evimde şu anda hem TurkTelekom hem de Turksat alyapısını olmuş oldu. TurkTelekom'u kapattırmadım. Duruyor.

İfadeler: 62
Tam olarak TurkNet altyapısında nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim evimde şu anda hem TurkTelekom hem de Turksat alyapısını olmuş oldu. TurkTelekom'u kapattırmadım. Duruyor.
Güle güle kullanın hocam. FTTX-V1 (GPON) yazıyor Göknet altyapıdan baktığımda ve Kablonetin sitesinde 1000mbps desteklediği yazıyor fakat Kablonet fiyatı fazla geldi diğer firmalara bakacağım. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…